2777
2789
عنوان

مربی باشگاه بهم زنگ زد و گفت...😒😒😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 39 پست
دقیقاهم همینطوره..تنها سرگرمی من اینجا همین باشگاه رفتنه..اگه اون ۲ ساعتم قرار باشع اعصابم بهم بریزی ...

دقیقا روحیاتت مث منه 

من همیشه کوتاه میام و دنبال دردسر نمیگردم 

دقیقا این که میگی من میرم عقب وایمیسم منم اگه بودم همینکارو میکردم 

من جات بودم یه مدت باشگاه نمیرفتم 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واسع شما گرونه...چون بالاخره هزینه لباس و بقیه چیزام هست  اما اگه بتونی بری عالیه یا حداقل ...

ی روز درمیونه این هزینه هفته ای سه جلسه ۱۲۰تومن

نه فک نکنم بخاطر لباسش باشه وگرنه میگفت

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
دقیقا روحیاتت مث منه  من همیشه کوتاه میام و دنبال دردسر نمیگردم  دقیقا این که میگی من می ...

اره منم اینجوریم کلا حوصله حاشیه و دردسر ندارم حتی وقتایی که  حق با من باشه تا حدی از خودم دفاع میکنم ..

اینکه نرم باشگاه اصلا نمیتونم نرم..چون هم واسه روحیم خوبه هم باید یه کم وزن کم کنم 

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
ی روز درمیونه این هزینه هفته ای سه جلسه ۱۲۰تومن نه فک نکنم بخاطر لباسش باشه وگرنه میگفت

توو خونه هم میتونی کار کنی اگه حسش باشه.‌

من یه مدت توو خونه با کلیپا آموزشی کار میکردم عالی بود...اما بدیش اینه آدم یه کم تنبلیس میشه

اما محیط باشگاه شاده و انرژی زا..

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿
اره منم اینجوریم کلا حوصله حاشیه و دردسر ندارم حتی وقتایی که  حق با من باشه تا حدی از خودم دفاع ...

به نظرم حالا که میخوای بری باشگاه همونجای خودت وایسا عقب 

مربیتم اگه گفت معذرت خواهی کن و بگو تو این قضیه دخالت نمیکنی 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...
توو خونه هم میتونی کار کنی اگه حسش باشه.‌ من یه مدت توو خونه با کلیپا آموزشی کار میکردم عالی بود... ...

تو خونه تنها کیف نمیده یکی دو روز انجام دادم بعد زورم اومد برا همین خاستم برم باشگاه.کلیپ اموزشی از کجا بگیرم که اصولی باشه

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 

با دو نفر دیگه هماهنگ کن هر دفعه یکی اون جا رو اشغال کنه!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

عزیزم بعضیها سلیطه ان دنبال شر ودعوا شما برا خودتون شر چیزی درست نکن بعد مربی نباید رودربایسی با کسی داشته باشه یه چارچوب بزاره کسی قانون باشگاه رو رعایت نکنه تذکر بعد بیرون واقعا چه شری بود ک گوشی مردمو روهم شکونده حالا اون بنداه خدا رو نمی شناسم ولی بنظرم خودتو قاطی نکن و ب مربی بگو اتفاقا چون مربی هستی نظم ونظام باشگاه به عهده خودشه و رک اون خانوم بخاطر دعوا و..مستقیم بهش بگ نیاد دیگ بچه ک نیستیم بریم نقشه کشیدن