سلام خانما من تو40هفته ام پس فردا باید برم بیمارستان واسه نوارقلب جنین ماماهمراهم گفت اگر شرایطتت خوب بود که2روز مهلت میدیم دوباره بیا اگرنه بستری میشی و با امپول فشار باید دردات شروع بشن.میشه اگر تجربه دارین بگین چجوریه؟چقد طول میکشه تا دردا شروع بشن و درنهایت فول بشیم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زنده باشی عزیزدلم.باش این کارو هم میکنم توکل برخدا
فداتشم گلم انشالا بسلامتی و دل خوش نی نیتو بغل بگیری
خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
چششششششم حتما میشه الان دستتو بزار رو دلت نزدیکای اذانه از نی نیت بخوای ک برام از خدا یه نی نی سالم ...
اره عزیزدلم چرا نمیشه بخدا اشک تو چشمامه همش هرموقع به بارداری خودم فکرمیکردم تو این9ماه واسه منتظرا هم دعا میکردم اخه تو نزدیکانم هم دارم کسی که متاسفانه به دلایلی اصلا نمیتونه بچه دار بشه.بخدا همش دعام واسه چشم انتظارای اولاده.الهی بحق این وقت عزیز هرچه زودتر حاجت روا بشی و فرزند سالم و صالحی خدا بهت بده
اره عزیزدلم چرا نمیشه بخدا اشک تو چشمامه همش هرموقع به بارداری خودم فکرمیکردم تو این9ماه واسه منتظرا ...
مرررسیییی قربونت برم من ۸ماه پیش یه سقط داشتم ک بچم ب خاطر استرسای بیخودی ک داشتم توی ۹هفته رشدی متوقف شد قلب جوجوم میزد خیلی سختی کشیدم تا سقطش کنم مرگو ب چشم دیدم ۸ ماه صبر کردم رحمم استراحت کنه این ماه ماه اول اقداممه ولی بخدا دیگه طاقت صبر ندارم
ای جان عزیزم چقد قشنگ توصیف کردی دوس دارم الان نینیم دنیا بیاد 😍 میگم اون چیزایی ک گفتی بخوریم ماه ...
ادم چ سردی چ گرمی لخوره زردی میاره بچه فقدم بخاطر اینکه کبدشون از بعد تولد شرو ب کار میکنه
خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
مرررسیییی قربونت برم من ۸ماه پیش یه سقط داشتم ک بچم ب خاطر استرسای بیخودی ک داشتم توی ۹هفته رشدی متو ...
خداروشکر که توانایی باردارشدن داری گلم خدارو هزاربارشکر.هیچ استرس نداشته باش بیخیال بیخیال باش خودتو بسپر دست خدا بهش ایمان داشته باش که بعترینارو برات رقم میزنه شک نکن