2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ١٠ تا بود پنج تا زير زبونى پنج تا واژن

واو برا چی انقد زیاد

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
خانوما یه سوال قرص سایتوتکو وقتی دکتر تجویز میکنه از داروخونه باید گرفت یا خودش تو مطب میده ؟

باید شناسنامه خودت و همسرت و دوتا سونو که نشون بده جنین قلب نداره و نسخه متخصص رو ببری داروخانه هلال احمر

خب به اندازه پریودت خونریزی خواهی داشت در این  صورت.

ضمن  اینکه یه قرص هست برای کمک  به دفع بقایای جنین البته در  صورتی که سقط کرده باشی. الان اسمش یادم نیست شاید دوستان بدونن. هر 8 ساعت باید بخوری 

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

من دارم اما واقعا نميتونم بدم 

داروي الكي نيست همينجور بخوايم ب كسي بديم 

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

عزیزم تا یک هفته صبر کن اگر سقط نشد دوباره بخور

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب به اندازه پریودت خونریزی خواهی داشت در این  صورت. ضمن  اینکه یه قرص هست برای کمک   ...

سوال كردم گفتن چون خيلى كوچيك بوده شايد همون خون كم و لكى كه ديدم سقط شده باشه

𓂀