2777
2789
عنوان

التماس دعااااای زیاد دارم دوستان

70 بازدید | 10 پست

درد دل...

دخترم دوسال و سه ماهشه...حرف نمیزنه بردم گفتار درمانی گف باید کاردرمانی بشه چون رو صندلی بند نمیشه که ما بهش آموزش بدیم..فعلا چهار جلسه ست میبرمش کاردرمانی...

من خیلی بدشانسم..چیزایی که بچه ها خودشون طبیعی یاد میگیرن.من باید بچمو ببرم تا بکنن تو مغزش..‌ای خدا بازم شکرت...

باردارشدم...همزمان با من دختر خالم و جاریمم باردار بودن...دختر خالم چهار ماه از من جلوتر بود....یه گروه دخترونه داشتیم اقوام بودن همه.هردقه عکس شکمشو میفرستاد‌‌‌...اتاق بچشو باشوق تزیین میکرد...ماهم خوشحال بودیم همه ذوق میکردیم...جاریمم باشوق حرکات بچشو و حس و حالشو تعریف میکرد...اما من اصلا خوشحال نبودم نمیدونم چرا...منم دلم میخواست ذوق داشته باشم ولی انگارمنتظر یه اتفاق بودم.نمیتونستم خوشحال باشم...حدودسیزده هفته اینا بودم.که خالم همیطوری یهویی بدون هیچ مریضی فوت کرد...

یه هفته بعدش مادربزرگم فوت کرد...کارم فقط گریه بود...گریه گریه...قبرستون..گریه...خیلی سخت بود...باخانواده شوهرم و جاریام همسایه ایم...هیچکس سراغمو نگرفت...ایقد تو تنهایی نشستم و گریه کردم...بدم از سینک ظرفشویی میومد یه هفته یه هفته ظرفام نشسته بودن.تا بابام میومد میشیت.یا شوهرم.مامانم بیچاره انگار رفته بود تو کما...تواین دنیا نبود انگار بیچاره‌...من فقط دو عکس تو بارداریم گرفتم...اصلا نه شوقی نه ذوقی..‌یه مرده متحرک بودم فقط...الان میبینم واسه سیسمونی مادرا چقد شوق و ذوق دارن دلم میسوزه.....من بابام بیکار بود شوهرم نمیزاشت اونا چیزی بخرن..فقط دو دست خرید مامانم.برا نی نی..وضع شوهرمم خوب نبود بیچاره...بااضافه های پارچه هایی که ازخیاط همسایمون گرفتیم خودمو خواهرم براش لباس کوچولو دوختیم....خلاصه دخترم دنیااومد......یه دخترسفید و بور اماچشم سیاه.‌...تپلی...اما نگم براتون...خدا به هرکی میخواد بچه مث دختر من بده سرطان بهش بده اما ایطوری نده‌....واویلا ایقد ناآروم بود...یعنی تا وقتی چشماش باز بود فقط و فقط بلند گریه میکرد تا دیگه صورتش سیاه میشد...

هنوزکه دو سال و سه ماهشه هم بعضی وقتا از همون گریه ها میاد سراغش...ایقد گریه میکرد که باهاش مینشستم گریه میکردم و داد میزدم و خودمو میزدم...من نفهمیدم هیچی نفهمیدم...از خندیدنای بی دندونش...از چهاردست و پارفتنش...از هیچیش...دخترخالم و جاریمم زایمون کردن بچه های اونا ایقد آروم بودن..دخترخالم پسر بود بچش .جاریم دختر....دخترخالم از صدای خنده هاش از خوابیدناش هرلحظه عکس میذاشت تو گروه ولی من نه....جاریم از حرکات دخترش با ذوق برا مادرشوهرم تعریف میکرد....راستشو بگم...دلم میسوزه برا دخترکم. ناراحتم ..میگم که کاشکی پسر بودی چون اگه پسر بود تا ده سالگی هم حرف نمیزد تا بیست سالگی هم راه نمیرفت هرچقدم فضولی کنه همه میگن پسره اشکال نداره...از این میسوزم که دختره و یه جا نمیشینه...حرف هم که هیچی نمیگه...دلم برا دخترکم کبابه.‌‌..الهی بمیرم...

لطفا دعا کنید برام...

هرگز از رحمت خدا ناامید نمیشم....

خدا الهی این روزای سختتو زودی زودی زود از یسن ببره به جاش شادی و سلامتی بیاد سراغتون برای خدا هیچ کاری نداره عزیزم

مراقب خودت باش

میبینی کسی به تو فکر نمیکنه دلش برا تو نمیسوزه لااقل خودت خودتو داغون نکن عزیزم

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامل خوندم..اینطور توصیف نکن فرشته و معجزه ی الهی رو همه ی بچه ها گریه میکنن نغ میزنن..ما هستیم ک ب ...

نمیدونی تو دلم چی میگذره... نمیدونی وقتی یه بچه کوچیکترش میبینم که چقد ساکت و آرومه جگرم کباب میشه...کار هرشب و روزم فقط گریه ست....خستم چرامن لذتی ندیدم از مادر شدن

نمیدونی تو دلم چی میگذره... نمیدونی وقتی یه بچه کوچیکترش میبینم که چقد ساکت و آرومه جگرم کباب میشه.. ...

ببین دکتر بردیش چی میگه بیش فعاله چیه؟

نمیدونی تو دلم چی میگذره... نمیدونی وقتی یه بچه کوچیکترش میبینم که چقد ساکت و آرومه جگرم کباب میشه.. ...

اشتباه میکنی...اشتباه میکنی

یکی آرومه چون مادر آرومی داره..پس باید انتظار شنیدن این جمله رو از دخترت داشته باشی ک چه مادر افسرده و عصبی دارم...

بخودت بیا خیلی از بچه ها هستن ک دیر حرف میزنن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
بردمش گفتار درمانی گفت توجه نداره و دستور پذیره باید باهاش کار بشه...الان میبرمش کار درمانی.

خداروشکر راهی برای درمان هس... ادامه بده فقط

امید به خدا

اشتباه میکنی...اشتباه میکنی یکی آرومه چون مادر آرومی داره..پس باید انتظار شنیدن این جمله رو از دختر ...

بخدا هرچی میخام آروم باشم فقط یه روز میشه دوباره فرداش عصبی میشم و گریه میکنم...نمیتونم .همین الان در حال گریه م

بخدا هرچی میخام آروم باشم فقط یه روز میشه دوباره فرداش عصبی میشم و گریه میکنم...نمیتونم .همین الان د ...

بنطرم در کنار دخترت ک میبری گفتار درمانی برو روانشناس.

منم هم عصبی میشم ولی میدونم چرا تا الانم نرفتم رونشناس..میشینم بلند بلند با خودم وقتی تنهام حرف میزنم.یا میام نی نی سایت درد دل میکنم انقدر آروم میشم..

ببین چی اذیتت میکنه..نگو نمیدونم یه چیز تو زندگیت غیر از دخترت هست ک ازش انزجار داری بگرد

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️