2777
2789
عنوان

مامانای بچه های 2 سال به بالا و با تجربه میشه خواهشا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 26 پست
سر 2 سالگی خودش خودشو از شیر کرفت الان شیشه میخوره البته هنوز.شیر پاستوریزه . ووو آخه تو طول روز خ ...

نزار ظهرا زیاد بخوابه.شاید به این خاطر هم باشه که خوابشو کرده و کلافه اس نصفه شبی

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم یه مدت اززصدای بلند بوق ماشین به شدت ترسیده بود.من خودم اصلا اعتقاد نداشتم ولی یکی از آشناها ...

به دعا گرفتن و ..اعتقاد ندارم

ممنون از نظرتون دوست عزیزم

پسر من دقیقا همینجوری بود بعد از این که کللللی گریه میکرد آب میخورد...تشنش بود ولی چون بدخواب شده بو ...

نه آب نمیخوره 

سر ساعت 12/30 شب گریه رو شروع میکنه 

یعنی هرشب سر این ساعت

تا صبح هم کلافه س هی وول میخوره تو رختخوابش

متاسفانه اصلا حرف نمیزنه خود این برای من ناراحتی ایجاد کرده 

اشکال نداره عزیزم. پسر منم هنوز نمیتونه درست صحبت کنه

فقط بعضی کلمات رو به شکل عجیب غریبی تلفظ میکنه

اصلا نگران نباش وقتش که برسه عین بلبل صحبت میکنن

◦•●◉✿ اونقدر آدما قبل من و تو غصه خوردن، عاشق شدن، فارغ شدن🌱                                                            اونقدر آدما قبل من و تو بردن، باختن، گذاشتن، رفتن، گم و گور شدن،🌱                                                                        اونقدر آدما قبل من و تو به گذشته‌شون فکر کردن، حسرت خوردن، بغض کردن.🌱                                                                        حالا کجان؟ رها کن رفیق ؛ رها کن بره...⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩ ✿◉●•◦               شدیداً به دعا از زبانی که گناه نکردم نیاز دارم، اگه برای روبراهیِ زندگیم صلوات فرستادی الهی بزودی خدا خوشحالت کنه 
اشکال نداره عزیزم. پسر منم هنوز نمیتونه درست صحبت کنه فقط بعضی کلمات رو به شکل عجیب غریبی تلفظ میکن ...

واقعا؟؟

کلمه هم نمیگه پسرتون؟پ

بچه من نهایتا 5 کلمه رو واضح میگه بقیه ی حرفاش کاملا نامفهومه

واقعا؟؟ کلمه هم نمیگه پسرتون؟پ بچه من نهایتا 5 کلمه رو واضح میگه بقیه ی حرفاش کاملا نامفهومه

پسر منم فقط چندتا کلمه درست میگه

بقیه رو فقط خودم میفهمم چی میگه😄

◦•●◉✿ اونقدر آدما قبل من و تو غصه خوردن، عاشق شدن، فارغ شدن🌱                                                            اونقدر آدما قبل من و تو بردن، باختن، گذاشتن، رفتن، گم و گور شدن،🌱                                                                        اونقدر آدما قبل من و تو به گذشته‌شون فکر کردن، حسرت خوردن، بغض کردن.🌱                                                                        حالا کجان؟ رها کن رفیق ؛ رها کن بره...⁦🚶🏻‍♀️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩ ✿◉●•◦               شدیداً به دعا از زبانی که گناه نکردم نیاز دارم، اگه برای روبراهیِ زندگیم صلوات فرستادی الهی بزودی خدا خوشحالت کنه 

اکثر پسر بچه ها دو و نیم به بعد بهتر صحبت میکنن

به دعا گرفتن و ..اعتقاد ندارم ممنون از نظرتون دوست عزیزم

دوست عزیز حتما حتما دعای آرامش وخواب براش بگیر

دخترمنم چندوقتی بود که توخواب همینجوربود وکلا خاب شبمون مختل شده بود تااینکه براش دعا گرفتیم ازیه روحانی،، وبه طرزعجیبی همون شب وبقیه شبها رو راحت خابید

نه ماه انتظار،، یک عمرنگرانی!!! حس آزاددخترانه رابه مهرمادری دادن بزرگترین ایثاریک زن است😊😇😍
به دعا گرفتن و ..اعتقاد ندارم ممنون از نظرتون دوست عزیزم

من نگفتم که برین دعا بگیرین.گفتم بچتون ترسیده.چون پسر من به شدت ترسیده بود .دو سال و چار پنج ماهش بود.

موفق باشید

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

عزیزم پسرت داره خواب میبینه چون پسر خودمم همینجوره و چون حرف میزنه کاملا میفهمم خواب دیده مثلا تو خواب گریه میکنه همینجور که چشماش بستش مثلا میگه فلانی کفشامو برداشته پاهام داره میسوزه.یا فلان دوستش اسباب بازی مورد علاقشو برداشته نمیدش یا اونیکی زدتش همیشه موضوع خاباش همینجوریه

من يه توصيه اي دارم شبها قبل از خواب نذار تلويزيون ببينه يا با موبايل و تبلت بازي کنه باعث مي شه بد بخوابه - بهش مي توني داروي گياهي بدي که خوابش رو بهتر کنه مثل بابونه - يه شربتي هست داروخانه ها دارن اسمش بي بي سد هست که کاملن گياهيه دکتر بچه من وقتي نوزاد بود براي تنظيم خوابش اين رو بهش داد مي توني امتحان کني