2777
2789
عنوان

بیبی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 43 پست

خانومی مبارک باشه .... شما که عکس کیت تخمک گذاری تون رو گذاشته بودید براساس اون عکس،چه روزهاییش رو اقدام داشتید؟ .... چون کیت من هم رنگاش مثل کیت شماست و اصلا پررنگ یا همرنگ خط کنترل نشد

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
خانومی مبارک باشه .... شما که عکس کیت تخمک گذاری تون رو گذاشته بودید براساس اون عکس،چه روزهاییش رو ا ...

خیلی ممنونم عزیزم.

من دیگه ب اون اعتماد نکردم.همون یه روز درمیون یا دو روز میون اقدام میکردم.تا ۲۱ سیکلم.دیگه فرصتش پیش نیومد.اما شما تا اواخر سیکلتون اقدام رو داشته باشین.

دچار باید بود... ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم عزیزم. من دیگه ب اون اعتماد نکردم.همون یه روز درمیون یا دو روز میون اقدام میکردم.تا ۲۱ ...

من از اولین هاله ای که رو کیت دیدم که می شد روز ۱۳ ام تا دیروز که نی شد ۱۸ هم مثل شما یک روز یا دو روز در میون اقدام کردم در کل سه بار ... اما منم دیگه موقعیتش رو ندارم .... هرچی خدا میخواد

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
من از اولین هاله ای که رو کیت دیدم که می شد روز ۱۳ ام تا دیروز که نی شد ۱۸ هم مثل شما یک روز یا دو ر ...

ان شالله که همین ماه نینی میاد تو دلتون.توکل ب خدا‌

دچار باید بود... ❤️
ان شالله که همین ماه نینی میاد تو دلتون.توکل ب خدا‌

😍😍😍 الهی آمین،ممنون عزیزم إن شاء الله نی نی شماهم سالم و خوشگل و عاقبت بخیر باشه

سلام. خوشحال شدم از اینکه دیدم باردار شدی. اگه یادت باشه یه دفعه تو تایپیکم اومده بودی . همون تایپیک ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم. اره یادمه 😊 

ان شالله همه منتظرا به زودی مادر شن. همه تو راهی ها و نینی شماهم ب سلامتی بدنیا بیان.😍

دچار باید بود... ❤️
سلام عزیزم خیلی ممنونم. اره یادمه 😊  ان شالله همه منتظرا به زودی مادر شن. همه تو راهی ها و نی ...

سلام عزیزم

من الان داشتم در مورد دکترشمس میخوندم که تاپیک شمارو خوندم میشه بهم بگین جلسه چندم نتیجه گرفتین؟

چیز دیگه هم مصرف کردین؟

مشکلتون چی بود؟

چون من تنبلی دارم وهمسرم مشکلی نداره یه جلسه رفتیم ولی جواب نداده

ممنون میشم جواب بدین

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
سلام عزیزم من الان داشتم در مورد دکترشمس میخوندم که تاپیک شمارو خوندم میشه بهم بگین جلسه چندم نتیجه ...

سلام گلم.ما جلسه دوم جواب گرفتیم.

من ماه دوم سرخود لتروزول خوردم.از روز پنج پریودی تا روز ۹.

چون تنبلی داشتم و میدونستم لتروزول ک میخورم فولیکول خوب میسازم.اخه یه بار دیگه هم ک خورده بودم فولیکولم خوب شده بود. 

فقط همین کار رو کردم.از وسط سیکلم هم کیت تخمک گذاری استفاده کردم ک حدودا روز ۱۷ مثبت شد. ولی تا روز ۲۰ اقدام رو داشتم. ینی از روز ۱۰ سیکلم ک رفتیم پیش دکتر تا روز ۲۰ دوشب درمیون اقدام داشتم.اخه شوهرم نبود نمیتونستیم یه شب درمیون اقدام کنیم.

دچار باید بود... ❤️
سلام عزیزم من الان داشتم در مورد دکترشمس میخوندم که تاپیک شمارو خوندم میشه بهم بگین جلسه چندم نتیجه ...

من خودم تنبلی داشتم و شوهرم مشکلی نداشت. ولی پیش دکتر ک رفتیم گفت هر دو سردین. من بلغمی بودم شوهرم سودا داشت.

دیگه بهمون گفت تا شش ماه درمان ادامه داره.ممکنه ماه اول یا دوم یا سوم و.... حامله بشی.

شما هم ان شالله ب زودی جواب میگیرین.درمانتون رو ادامه بدین.ان شالله که همین ماه باردار شی گلم.

دچار باید بود... ❤️
من خودم تنبلی داشتم و شوهرم مشکلی نداشت. ولی پیش دکتر ک رفتیم گفت هر دو سردین. من بلغمی بودم شوهرم س ...

ممنون عزیزم که جواب دادی 💋💋💋

انشالله نینیت به سلامتی بغل بگیری🌷🌷🌷🌷👪

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم
ممنون عزیزم که جواب دادی 💋💋💋 انشالله نینیت به سلامتی بغل بگیری🌷🌷🌷🌷👪

فدات 😘😘 خیلی ممنونم ان شالله شما هم به زودی مامانِ یه نینی ناز بشی😍

دچار باید بود... ❤️

سلام من ۶روز از پریودسم عقب افتاد بعدش تا سه روز لکه قهوی میومد بی بی زدم دوبار مثبت بود اما شبش خون اومد ازم بی بی زدم هط دوم ازقبلیا کم رنگ تر بود یعنی چی توروخدا راهنماییم کنید