2777
2789
عنوان

بیبی چک + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریم نامنظمه. نمیدونم. ولی ۱۵ شهریور پری شدم. تا امروز میشه ۳۲

منم مثل شما بودم نامنظم 13 هم آخرین پریودم بود روز موعد رفتم جواب مثبت بود..برو فوقش اینه که یه آزمایش مجدد واست میده ولی بی بی چکت مثبته...انشالله که این نه ماه رو راحت پشت سر بگذاری

منم مثل شما بودم نامنظم 13 هم آخرین پریودم بود روز موعد رفتم جواب مثبت بود..برو فوقش اینه که یه آزما ...

تاپیک شما رو دیدم 😍 مبارکتون باشه ان شالله بارداری راحت و سالمی رو پشت سر بذارین. من خیلییی دردای تیرکشنده شدیدی توی رحمم تا واژنم دارم میترسم پری شم. باید زودتر برم آز ببینم مثبته یا نه. تا برم دکتر. اخه دکتر طب سنتیم گفت آزمایشت ک مثبت شد بیا پیشم تا از سقط جلوگیری کنیم.. 

برام دعا کن مثبت باشه. یک ساله منتظرم 😔😔

دچار باید بود... ❤️
میشه بگین علائمتون چیه مثلا درد شکم و اینا دارین بعد حالت تهوع و خستگی اینا چی انشالله مثبته

من نوک سینه هام مثل هر ماه درد میکنه، و درد شدییییید پری دارم. طوری که رحمم تا واژنم تیر میکشه تو خودم خم میشم. و درد پریودی. این دردا رو هر ماه دارم. واس همین این ماه اصلا امیدوار نشدم و منتظر پری بودم.. ولی دیشب ک بیبی گذاشتم خیلی غافلگیر شدم 

دچار باید بود... ❤️
تاپیک شما رو دیدم 😍 مبارکتون باشه ان شالله بارداری راحت و سالمی رو پشت سر بذارین. من خیلییی دردای ت ...

عزیزم منم بعد از رد کردن موعدم تخمدان راستم درد گرفت کمر درد جزیی دارم پیش دکترم رفتم و گفت طبیعیه...ولی بهم شیاف داد که جای بچه رو محکم تر کنه.وقتی جوابت رو گرفتی حتما پیش دکترت برو

میشه بگین علائمتون چیه مثلا درد شکم و اینا دارین بعد حالت تهوع و خستگی اینا چی انشالله مثبته

لبخند جان منم هیچ علایم نداشتم هیچی اطمینان داشتم که باردار نیستم فقط سه  روز مونده به پری سینه هام درد گرفت که برام مثل همیشه عادی بود...

عزیزم منم بعد از رد کردن موعدم تخمدان راستم درد گرفت کمر درد جزیی دارم پیش دکترم رفتم و گفت طبیعیه.. ...

منم تخمدانم درد میگیره خیلی شدید منقبض میشه.

ان شالله امروز میرم آز. 

دچار باید بود... ❤️

نیستی عزیزم به دو دلیل اینکه اصلا اگه باشی هاله پررنگ میشه بعد چند دقیقه دوم اینکه شاید بخاطر اینکه زود تست زدی منفی زده. انشاء الله که هر چی صلاحته اتفاق بیفته واست. یه چند روز دیگه صبر کن تستو دوباره تکرار کن. 

نیستی عزیزم به دو دلیل اینکه اصلا اگه باشی هاله پررنگ میشه بعد چند دقیقه دوم اینکه شاید بخاطر اینکه ...

ولی هم بیبی چک دیشبم هم مال صبح هر دو توی ده دقیقه اول، مثبت شدن. روی جعبه بیبی چک نوشته تا ده دقیقه قابل قبوله. شاید توی عکس دیده نمیشه ولی همینجوری واضح دیده میشه ولی کمرنگه

دچار باید بود... ❤️
ولی هم بیبی چک دیشبم هم مال صبح هر دو توی ده دقیقه اول، مثبت شدن. روی جعبه بیبی چک نوشته تا ده دقیقه ...

آره خب شاید تو عکس دیده نمیشه باز خودت بهتر میبینی از نزدیک. ولی زود هم زدی تستو.  انشاء الله که هستی. من اصلا برعکس شما هر بار تست خریدم بخاطر اینکه ببینم منفیه و هر دفعه هم مثبت شد درست همون وقتایی که نمیخواستم. هر دو حالت حس بدیه که نخوای و بشه،  بخوای و نشه.