2777
2789

سلام دوستان من ۴شهریور پریود شدم و ۱۴ شهریور ب دلیل اینکه پولیپ رحمی داشتم کورتاژ شدم الان دو هفته  است که عقب انداختم دکترم هم بعد از اتمام خونریزی بهم اجازه اقدام رو دادن و قبل از اینکه کورتاژ بشم هم یک بار اقدام رفتم

کسایی ک کورتاژ شدن چند روز بعد پریود شدن کسی بوده پولیپ کورتاژ کرده باشه بتونه کمکم کنه؟نزدیک ۳ ساله منتظر نی نی ام

امکان داره باردار باشم؟

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭

سلام .من بخاطر پولیپ رحم کورتاژ شدم.ولی پریودیم سر وقت شدم.وبعد کورتاژ سه ماه کلومیفن هم خوردم ولی باردار نشدم .بازهم رحمم پولیپ اورد که مجبور شدم هیسترو کنم وبعدش میکرو کردم که باردارشدم ولی متاسفانه درسه ماهگی سقط شد. ایشالله شما زود وطبیعی باردار بشین.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون وقتی پریود بودم کورتاژ کردم چون دکترم گفت دهانه رحم هنگام پریودی باز هست کور تاژ بهتر انجام میشه.پس پریودی بعدی هم زمان خودش شدم.دکتر پولیپم را خوب بیرون نیاورد واین زمینه ای شد برای رشد پولیپ های ریز ودرگیر شدم .تنبلی تخمدان باعث پولیپ میشه.ایشالله شما باردار هستین.نگران نباشید واسترس به خودتون وارد نکنید که بدترین چیز هست.من که فعلا درگیرم .

چون وقتی پریود بودم کورتاژ کردم چون دکترم گفت دهانه رحم هنگام پریودی باز هست کور تاژ بهتر انجام میشه ...

اخ عزیزم ناراحت شدم واست بخدا

دعا کن واسم دیگ خسته شدم فردا میخوام برم ازمایش

سلام عزیزم شما باردار بودین؟ چه طوری باردار شدین نهایتا .آخه تایپیکای بعدیتون درمورد تولد وزایمان هست

میشه از خدا بخواهید منو ببخشه تا لایق مادرشدن  بشم ... الهی به فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها
سلام عزیزم شما باردار بودین؟ چه طوری باردار شدین نهایتا .آخه تایپیکای بعدیتون درمورد تولد وزایمان هس ...

سلام عزیزم اره من پولیپ رحم داشتم و کورتاژ کردم مشکلم حل شد

این پست رو ۱۴مهر گذاشته بودم ک بعدش اول ابان پریود شدم و خدا رو شکر اخرین پریودی من بود الانم پسرم ۹ماهشه😍