2777
2789

اصلا چرا باید زندگی کرد.خیلی خسته شدم دیگه

یه پسر ده ماهه ام دارم.ولی هرروز ک بیدار میشم کارام همیشه تکراریه تا شب شه و دوباره بخوابم و دوباره فرداش همونجور.

زیاد اجتماعی نیستم حوصله رفت و آمدم با بقیه رو هم ندارم همییییشه تو خونه مم .زیاد نمیرم بیرون .هیچ جا. لااقل کاش یه حیاطی میداشتیم که روی آفتابو که میدیدم

21سالمه.باخودم میگم من میخوام تا پیریم همینجوری رورارو سر کنم؟ چون 4ساله ک ازدواج کردم همیشه روزام و زندگیم همینجوری بوده

تازه الان با یه بچه محدود تر شدم .البته بهتر از قبله که تنهای تنها بودم.البته هنوزم تنها هستم 

چیکار کنم واقعا حوصلم سر میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که فهمیدی م ولی کجا برم اخه.نمیدونم چیکار کنم هیچ دوستی هم ندارم

خونه مامانت برو اگه خواهر بردار داری اونجا برو بچتو بزار تو کالسکه برو خرید کن خرید کردن خیلی تاثیر داره تو روحیه ما خانوما 

دقيقا مثه منى

من فقط دل خوشيم همينه كه چند وقت يكبار بيام شهرستان پيش مامانم اينا

البته شوهرم وقتى خونه است انقدر پر انرژيه نميذاره حوصله ام سر بره اما اون ساعات كمى خونه است و البته ريتم زندگيمم تكرارى شده

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
خونه مامانت برو اگه خواهر بردار داری اونجا برو بچتو بزار تو کالسکه برو خرید کن خرید کردن خیلی تاثیر ...

گفتم که اجتماعی نیستم نمیتونم زیاد رفت و امد کنم.حوصلشو ندارم. ای بابا خریدم که پول میخواد

خونه مامانت برو اگه خواهر بردار داری اونجا برو بچتو بزار تو کالسکه برو خرید کن خرید کردن خیلی تاثیر ...

خريد كردن پول ميخواد😑

گفتم که اجتماعی نیستم نمیتونم زیاد رفت و امد کنم.حوصلشو ندارم. ای بابا خریدم که پول میخواد

عزیزم مگه چند سالته از الان اینجوری باشی که وای به چند ساله بعدت دیگه با خانواده خود آدم که اجتماعی بودن نمیخواد باشی اونا عزیزاتن

منکه فکر میکنم واقعا دارم دیوونه میشم

من از بس ديگه حوصله ام سر ميرفت رفتم جديدا كلاس ثبت نام كردم

هموز شروع نشده 

بالاخره بايد يه راهى پيدا كنى كه سرت گرم شه