2777
2789
عنوان

واقعا مادرم نفهمه خيلي عصبيم

2156 بازدید | 81 پست

بعد از سه ماه با شوهرم اومديم خونه مادرم اينا من حدود ٦ كيلو چاق شدم قدم ١٧٧ وزنم شده ٧٥ اصا معلوم نيس هنوز چاقم

شوهرم رفت بيرون مادرم شروع كرد كه چرا اتليه نرفتيد عكس بگيريد (قرار بود چند تا عكس اسپورت بگيريم البته از دو سال پيش كه ازدواج كرديم) 

اقااا شروع كرد كه تو چاقي و زشت شدي و سنتم رفته بالا ديگه نميخواد عكس بگيريييي

من و ميگي؟؟؟؟ اتيش گرفتماااا دعوامون شد شدييييد 

خب من خيلي تخريب شدم خلاصههه من عصبي گفتم تو تنها كسي هستي كه ميتوني من و به مرز جنون برسوني اونم گفت فقط من ميدونم چه زندگي اي داري كه انقدر زود عصبي ميشي

من ديگه چسبيدم به سقف و زدم بيرون تا وسيدم پيش شوهرم زدم زير گريه

خلاصه شوهرمم كلي گفت كه واسه چي اعصابتو خورد كرده و تو اصا چاق نيستي تازه خوب شدي و من تو پر دوست دارم و

خلاصه بابام ز زد كه چرا زدي بيرون زشته بيا خونه

شوهرمم ناراحت كه من گريه كردم رفتيم يكم ارومم كرد و واسه ناهار برگشتيم

منم حالت قهر اومد تو اتاق 

الان ميبينم مامانم داره به شوهرم ميگه ثنا خيلي حجابش بده يكم تذكر بديد بهش مراعات كنه😡😡😡😡

اب دارم ميشم واقعا دخالتاش ميتونه زندگيمو نابود كنه😔😔😔

مجبوري رفت و امد كني

مادرت يا نامادري

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالله چه قولی شدی عزیزم😄 مامانت حق داره خب کمی لاغر کن

غول فرزندم 

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

شما که از مامانش بدتری

ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ

برعکسه 🤣🤣🤣🤣

بیاتو گروه باهم لاغرکنیم به خودمون برسیم 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

سلام بچه ها اگه اجازه بدید آدرس گروه تل میزارم همه بچه های نی نی سایتن
https://t.me/joinchat/JnqJDg0bBKqS_hwa5Fg-qA 
کپی کنید براکسی بفرستید بعد جوین شید
همه چی هستتتتتت از پوستم زیبایی تامهارتهای خونه داریو مارک لوازم ارایش تشریف بیاورید 😍😍😍😍

عاجزا نه ازتون میخام به دخترم رای بدین لینک کپی کنین به کسی بفرستین وبعد بزنین روش بدخترم رای بدین به ازای هررای آیت الکرسی میخونم ماریا خسروخانی  https://t.me/joinchat/AAAAAEwY0KgE6gKWnTXxZQ

غولم بشه

مادرشونه یکم تجربه

نباید جلو شوهرش چیزی میگفت 

استاترم جوون کم طاقت داغ کرده

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2252748/%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ac%d8%a7%d9%85%d8%b9-%da%86%d9%87%d9%84-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%ae%d8%a7%d9%84%d8%b5-%d8%b4%d8%af%d9%86%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad

خب ادم عاقل به مادرش نمیگه نفهم خانوم فهیم همه ی ما با مادرمون اختلاف عقیده داریم منم مامانم بیشتر از شوهرم به حجابم کار داره ولی تاپیک نمیزنم نفهمه 

مراعهدیست با جانان ❤❤