2777
2789
عنوان

واقعا مادرم نفهمه خيلي عصبيم

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 81 پست

راجب مادرت اینطور صحبت نکن

گارد هم نگیر 

مادرا تو دلشون هیچی نیس شاید اینطور گفته زودتر خودتو لاغر کنی

ضمنا انقد بی سیاست نباش و مادرتو پیش همسرت خراب نکن و ازش بد نگو مطمئن بااااااش همسرت به موقعش علیه تو استفاده میکنه و میکوبونه تو رو....

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

ببين اين مادرا نميخان اينجوري باشن!

راهشون غلطه

تاپيك مادر بد! منو بخون!

نبايد ازش ناراحت بشي!

فقط سعي كن اگه اذيت ميشي فاصله تو حفظ كني!

اگه توي رفتارتون با مادر شوهرتون هم رفتار بدشون رو به روي همسرتون نياريد همسرتونم قطعا راجب رفتار مادرتون به شما حرفي نميزنن

كافي فقط وقتي حالتون خيلي خوبه هر دو

به همسرتون بگيد 

مادرا مون رو درك نميكنم! گاهي از حرفاشون راجب خودمون متعجب ميشم!

ميدونم هر دوشون ما رو خيلي دوس دارن!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکنین

بخدا جز پشیمونی کاری از پیش نمیره رابطه ها خراب میشه

با باباتون حرف بزنین اکثر باباها منطق دارن

خیلی ها رو میشناسم بخاطر همین دخالتا تو عذابن

دبد همسرت عوض میشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2252748/%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ac%d8%a7%d9%85%d8%b9-%da%86%d9%87%d9%84-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%ae%d8%a7%d9%84%d8%b5-%d8%b4%d8%af%d9%86%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad

مامان من که به شوهرم میگف بهش اجازه نده بره اینترنت میره با مردای دیگه رفیق میشه.

بعضی مامانا فازشون چیه

من که چهارساله قهرم باهاش. ازین نظرا راحتم

هنگامی که دَری از خوشبختی به روی ما بسته می شود، درِ دیگری باز می گردد........ولی ما اغلب چنان به در بسته چشم می دوزیم، که درهای باز را نمی بینیم.

حالا فک کنید این مادر مادرشوهر بشه به دختر خودش رحم نمیکنه با عروس میخواد چیکار کنه😐اتفاقا الان خوبی عزیزم فقط مواظب باش چاق نشی!

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣

وای کامل درکت میکنم 

من موقعی که اندامم پر بود مامانم میگف اندازه من چاق شدی حالا اون 86من 57بودم بعدش لاغر کردم شدم 49  شدم گف شدی نی قلیون 

تا حالا یبار ازم تعریف نکرده همیشه میگه خواهر زادم خوشگله برادر زادم خوشگله    سفیدن اندامشون پره 

در حالیکه من از همشون قد بلند ترم پوستممم گندمیه 

ب همه چیزم ایراد میگیره منکه دیگه خودمو زدم ب نشنیدن

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔

ضمنا ابدا بد مادرت رو به همسرت نگو! ناراحت شو! نشون بده ناراحت شدي! ولي بد نگو!

چون در هر صورت مادر مادره!

شوهرت پس فردا ناجور چماغ ميكنه همينا رو تو سرت

اگه ناراحت ميشي

دعوا كن

ولي جلو شوهرت بگو بخود

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
حالا فک کنید این مادر مادرشوهر بشه به دختر خودش رحم نمیکنه با عروس میخواد چیکار کنه😐اتفاقا الان خوب ...

من همیشه میگم. خداروشکر داداش ندارم وگرنه عروسمون بیجاره میشد

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔
ایول خوشم اومد ولی خدایی قد بلند و چاق خیلی تو چشم میزنه مثل این زنای عرب 

قد بلند باید لاغر باشه،اگر کمی اضافه وزن داشته باشه با مرد چه فرقی داره؟گنده و بزرگ،هیچ مردی همچین زنی دوست نداره