2777
2789
عنوان

بچه های۲.۵ساله شما چ کار هایی انجام میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 37 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ کارایی بلدن بچه هاتون غیر از معلق زدن البته😂😂

جیغ زدن. ریدن توحال بقیه. نق نق کردن جیش کردن 

دلم تا شاخه ای غم درخودش کاشت ترکهای عمیقی باز برداشت چه میشد چون تمام مردم شهر شب تنهای من هم همدمی داشت ....
چجووری کارمیکنی. نباید هی بگی این زرده این سبزه. روش من ممثلا پیشش مینشستم دوتایی رنگ میکردیم من م ...

مثلا میگم خورشید زرده تو کتابش تو نقاشیم میگم حالا خورشیدو زردش کنیم

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
دختر من از بعد یکسال با ابرنگو مداد شمعی و رنگی کار میکنه ولی اصلا یاد نمیگیره

یاد میگیره زود هنوز...تو فقط بگو.... مثلا پارک میریم ما میگم برو از سر سر زرد بیا ک میره ولی مثلا بگم مداد زرد رو بده نمیده....رنگا فقط تو پارک براش معنی دار شدن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
مثلا میگم خورشید زرده تو کتابش تو نقاشیم میگم حالا خورشیدو زردش کنیم

لابد علاقه نداره خب ول کن بزار بازی کنه.بالخره یاد میگیره

البته من مامانم خیلی بادخترم ازبچگی تاحالا نقاشی میکنه

لابد علاقه نداره خب ول کن بزار بازی کنه.بالخره یاد میگیره البته من مامانم خیلی بادخترم ازبچگی تاحال ...

اره علاقه نداره دوس نداره چیزی یاد بگیره بازی فکریم دوست نداره

واسه دخترم با این شرایط بنظرت چ اسباب بازیی مناسبه

خوش بحالتون  ناامید شدم  پسر من 2.5 سالشه اما هنوز خیلی کم حرف میزنه کلمه میگه اونم نه ز ...

دیر نمیشه کلا پسر دیر حرف میان واسه دختر منم همه رنگا ابیه همه حیوونان پیشین حتی مگس😁

پسرمن 2/5 ساله هست اکثررنگ هارومیشناسه کلمه هایی مثل بابا،مامان، دفتر،توپ،عروسک،آب،دست و اسم خودش آرمین روهم از2سالگی میتونه بخونه عاشق نقاشی هستومیتونه آدم ماشین درخت وگربه روکاملا تمیزبکشه ورنگامیزی کنه