2777
2789
عنوان

یه سوال شرعی مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 5381 بازدید | 68 پست

مرجع تقلیدم آیت ا...سیستانی هستن و عرق رو درحین نجاست بدن حرام نمیدونن.زنگ بزنین ببینین مرجع تقلید شما نظرشون چیه؟

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
عزیزم اگه هوا شرجی باشه و عرقش به لباس بخوره  چی ?

اخه عرقش که نجس نیست اینم زنها ازخودشون دراوردن

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته زن نجسه؟!😐

مگه ایشون چنین حرفی زد؟😐

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
 من شنیدم عرق فردی که غسل جنابت نکرده نجسه. پس اینجوری باید همه لباسارو بشورییییییییییییم؟؟؟؟

عرق جنابت به خاطر استمنا نجسه فقط مه رابطه ی معمولی 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
اینارو از کجاتون در میارین اسلام کجا گفته از این حرفا چرا ایقد اسلام رو سختش میکنین

ای بابا سوالم بود چرا تیر بارونم می کنی 😂

از وقتی این خانم فامیل این حرفو زده خیلی ذهنم درگیر شده 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
عزیزم اگه هوا شرجی باشه و عرقش به لباس بخوره  چی ?

اگرمطمئن بشه نجسه اره

یوقت شرت نجسه بعد عرق میکنه ب شلوار سرایت میکنه نجاست

اونوباید شست

تودین اگرشک داشته باشیم باید بنارو برپاکی گذاشت

اخه عرقش که نجس نیست اینم زنها ازخودشون دراوردن

اها مرسی ، به خدا زنه دیوونم کرده 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

درمورد نجس بودن نظر همه مراجع تقلید اینکه که خون پریودی و مایع حین جنابت به لباس بخوره نجس هست 

حتی اگه از زن تو اوج لذت مایع ازش بیرون نیاد اون مایع هم پاکه عزیزم

با آن همه دلداده ، دلش بسته‌ی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..    

اگه به لباست نجاست نخورده نیاز نیست عوض کنی 

چه خون خیض حالا باشه چه ترشحات بعد امیزش...

کلا لباس زیر اگه کثیف شده باشه رو عوض کن بقیشم همش وسواسه با اطمینان کامل بهت‌میگم به هیچ عنوان همچین چیزی نداریم که تا روسری!

و گیره ی موتم میشوری شما!

وسواس خیلی بد از خودت دور کن

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

عرق ممكن است كه از راه حلال و يا حرام باشد. منظور از عرق جنب از حلال آنست كه شخص با همسر خود جماع نمايد و يا در خواب محتلم شود، اگر عرق نمايد اين عرق پاك است.  اما اگر عرق شخص از راه حرام باشد، مثلا از راه استمناء و يا نزديكي در ايام حيض يا از راه لواط و زنا معاذ الله؛ بیشتر فقها فرموده اند اين عرق نيز پاك است و جايي را نجس نمي كند اما نبايد با آن نماز خوانده شود. .

لازم به ذکر است عرق شخص حائض پاک است

⁦♥️⁩⁦♥️⁩