2777
2789
عنوان

کسی درباره ی سفت بودن تخمک شنیده

479 بازدید | 62 پست

سلام .. بچه ها من یه دکتر طب سنتی رفتم بهم گفت که تخمکات سفته و اسپرم نمیشکافتشون .. کسی تا حالا همچین چیزی شنیده..؟

الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ننننه چه جوری بودی پریودیات منظم نبود اینا گفت

پری هام منظمه همیشه .. البته ۲ ماهه که داروهای طب سنتی رو خوردم یکی دو روز اینور اونور شده

شوهرت مشکلی نداره؟ چون انزیم های موجود در اسپرم مرد باعث شکافته شون تخمک میشه

همسرم آز داد و خوب بود خیلی .. 

همسرم آز داد و خوب بود خیلی .. 

خودت چی مشکلی نداری؟چاق نیستی؟پری مرتبه؟چند وقته اقدامی؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خودت چی مشکلی نداری؟چاق نیستی؟پری مرتبه؟چند وقته اقدامی؟

اره اوکی بودم .. تمام ازمایشام خوب بوده حتی عکس رنگی .. من از مهر .. 😔

از کجاش همچین حرفی رو درآورده دقیقا !؟ 

منم به اصرار زنداییم رفتم یه دکتر طب سنتی معروف تو تهران کلی چرندیات داد گفت رحمت تقویت بشه باردار میشی! 

بماند که نخوردم.... بعد دکترم آزمایش هورمونی نوشت Amh پایین بود

دارو داد ماه اول دوتا فولیکول عالی داشتم، الان منتظر نتیجه هستم! 

ربطی به تقویت رحم هم نداشت😒

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

ااهان من یه چیز شنیدم که افسردگی و غم و غصه باعث میشه تخمک خودشو جمع کنه احتمالا این باعث سفتیش میشه.یوگا عالیه و اینکه کینه نداشته باشی و ببخشی دیگران رو.نفس عمیق و ریلکس کردن

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم
دکتر از کجا میدونه سفته؟😩😩😩 بنظرم دکترتو عوض کن یا با چندتا دکتر دیگه مشورت کن

چی بگم والا .. من گفتم از مجردیم تو پری خیلییی درد داشتم .. که گفت یکی از دلایل درد زیادت همینه