2777
2789
منم از خیلیا پرسیدم و حتی فروشنده هاشون اول گفتن از ساده شروع کن حلقه ساده نیس روش نوشته هولاهوپ آج ...

درسته اول باید با ساده تمرین کنی تا یاد بگیری بعد با اون حرفه ای ها 

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اول یکی دوماه با ساده زدم و چندساعته یاد گرفتم..بعدش حلقه جادویی تن زیب گرفتم که سنگین و ژله ای چندماه پیش ۵۰ گرفتم(رنگش زرد و قرمز)،با هر دو نمونه یکساعت میزنم و اصلا نمیوفته ولی سنگینا خیلی خیلی بهترن.فقط یکی دو روز اول کبود میشی و بخوای بزنی درد داره جای کبودیا ولی ۵ دقیقه تحمل کنی خوب میشه..فوتش هم اینه که پای راستت رو میدی جلو و تقریبا وزنت رو میذاری روی همون پا که جلو و فقط در حد یه ذره خودتو عقب و جلو میکنی

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
شکم و پهلو آب شدن؟ اصولا وزن هم کم میشه با حلقه؟ 

بله.کمر باریک میشه.شکم هم‌تخت میشه..در کنارش غذاتو کم کنه توی دو هفته متوجه تغییر واضح شکم و پهلوت میشی البته روزی نیم ساعت بزن

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤
اره اول ساده خوبه...بعد دو روز یاد گرفتم.خسته نشو مدام بزن.بعد چند ماه دندانه دار بگیر الان شده ۸۰ ت ...

ممنون یاد گرفتم همون صبح😘😘

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
من فوق بی استعدادما یعنی میشه؟خحخخ

ببین سخت نیس اصلا تو اپارات بزن حلقه زدن ی فیلم برات میاد نگاه کن

من اینو۲۰دادم

۲۰تومن ریسک کن😀

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕