2777
2789
عنوان

بیاید یه ماجرایی بگم ببینید حق با من بوده یا با شوهرمو خانوادش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 119 پست
میخام پولامو جمع کنم بدم وکیل طلاق درخواست گنه بعد که نامش اومد در خونه بزارم یه جایی جمع کنم برم خو ...

نرو میگه تمکین نمیکنه و خونه رو ترک کرده درخواست که وکیل نمیخاد تو اول مدرک جمع کن یه دعوای ساختگی کن بعد ابلاغ اومد کاری کن خودش تورو بیرون کنه ک میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو میگه تمکین نمیکنه و خونه رو ترک کرده درخواست که وکیل نمیخاد تو اول مدرک جمع کن یه دعوای ساختگی ک ...

خب بگه منم واقعا دلم باهاش نیست بگه تمکین نمیکنم یعنی طلاق میخام دیگه.و نصف مهریه بخاطر اینکه طلاقمو بده میبیخشم 

دلم میخواد خودم پاشم برم ولی دلم برا بچم میسوزه 

عزیزم راستش من اگه شرایط شمارو داشته باشم اونم با یه بچه اصلا به جدایی فکر نمیکنم .. بخدا در برابر اون بچه شما مسئولی .. مگه جدایی به همین راحتی هاست .. عزیزم با سیاست بیشتر و درایت فکر همسرت رو بیار به سمت زندگیت .. اینقدر براش خرج بتراش که پولش به کس دیگه نرسه .. همسر منم اون اوایل خیلی بریز و بپاش داشت و من بهش می گفتم ولی گوشش بدهکار نبود .. الان اینقدر خرج بچه ها م میکنم و خرج زندگی رو بالا بردم که پول به خودشم اونچنان نمیرسه .. متاسفانه  بیشتر مردهای ایرانی این خصلت هارو دارن و نمیشه بهشون  به طور مستقیم انتقاد کرد علی الخصوص در مورد خانواده شون .. از فکر جدایی بیا بیرون مشکل حادی نداری  

خب بگه منم واقعا دلم باهاش نیست بگه تمکین نمیکنم یعنی طلاق میخام دیگه.و نصف مهریه بخاطر اینکه طلاقمو ...

بگه ک به نفع تون نیس .میترسم همه کاراشم انکار کنه برای همین برای اثبات حرفات شهادت شهودم نیازه پس عجله نکن .هرکار خواسی کنی با یکی مشورت کن یا راجبش گوگل کن 

عزیزم راستش من اگه شرایط شمارو داشته باشم اونم با یه بچه اصلا به جدایی فکر نمیکنم .. بخدا در برابر ا ...

مشکل حاد دارم دست بزن داره دعوا میکنه صداشو بلندمیکنه میزنه میشکونه جلو بچه.ودروغ میگه ودیگه بهش اعتماد ندارم.بددهنی وفحش به خانوادم وخودم میده.سربازی ودرس نمیره و هرروز به قرضاش اضافه میکنه به منم اعتنایی نمیکنه 

مشکل حاد دارم دست بزن داره دعوا میکنه صداشو بلندمیکنه میزنه میشکونه جلو بچه.ودروغ میگه ودیگه بهش اعت ...

من این قسمت رو نخوندم .. عزیزم نمیخوام سرزنش کنم خدایی نکرده .. چرا از همچین کسی راحت بچه دار شدی ؟ 

بگه ک به نفع تون نیس .میترسم همه کاراشم انکار کنه برای همین برای اثبات حرفات شهادت شهودم نیازه پس عج ...

میدونم هرچی بخوام بکنم جواب مثبتی نمیگیرم یا خیلی طول میکشه برای همین میخوام توافقی ودرخواست ازطرف خودم جدا شم و با مهریه تو منگنه اش بذارم طلاق بده میده اینجوری که بگم چون عندالمطالبست یا همرو یکجا بده یا طلاق بدی نصفشو‌میبخشم.راستی ازمن میپرسن که راضیم اقساطی بده یانه 

من این قسمت رو نخوندم .. عزیزم نمیخوام سرزنش کنم خدایی نکرده .. چرا از همچین کسی راحت بچه دار شدی ؟& ...

چون غریب بودم و پدرومادروفامیل که بهشون میگفتم درکم نمیکردن و برم میگردوندن من قشنگ الان میبینم تو خودم که افسرده شدم.

من این قسمت رو نخوندم .. عزیزم نمیخوام سرزنش کنم خدایی نکرده .. چرا از همچین کسی راحت بچه دار شدی ؟& ...

همیشه هم میگفتن درست میشه منم به انتظار اینکه درست میشه صبر کردم عین خرا

میدونم هرچی بخوام بکنم جواب مثبتی نمیگیرم یا خیلی طول میکشه برای همین میخوام توافقی ودرخواست ازطرف خ ...

نگاه به وضعیت مالی همسرتونم میکنن ک داره بده یا نه ‌.اول درخواست مهریه کن خب چون ممکنه بگه طلاق نمیدم اگه مهریه میخای .خودت اخلاقشو بلدی . با وکیل راجب مهریه مشورت کن حتما ک باید چیکار کنی