2777
2789
عنوان

بیاید یه ماجرایی بگم ببینید حق با من بوده یا با شوهرمو خانوادش؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 119 پست

اختلاف و دعوا همیشه هست. باید بتونی بسنجی که در حد, جدایی هست یا نه. من جدا شدم دو سال پیش. شش سال زندگی مشترک داشتم. الان میگم باید همون سال اول جدا میشدم. ببین ارزش زندگی مشترک رو داره یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم عزیزم بشین باهاش صحبت کن حرفاتو بزن جدی بهش بگو ک اگه یک باره دیگه مسائل ما با مسائل خونوادت یکی شه یا دخالتی ببینم پنهونکاری ببینم میرم تو میمونیو بچه و 114 تا سکه خودتو زیاد حساس ب بچت نشون نده اونوقت نقطه ضعف میگیره ازت

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
چی بگم عزیزم بشین باهاش صحبت کن حرفاتو بزن جدی بهش بگو ک اگه یک باره دیگه مسائل ما با مسائل خونوادت ...

بابا الان گفته کاری باهاشون ندارم ولی میره میاد یه کاری میخواد براشون بکنه حتی بقیمت نادیده گرفتن من.من حتی الان نمیدونم شاید برا خواهر شوهرمم گوشی قسطی برداشته من نمیدونم 

بله. یه پسر دو ساله 

چیکارش کردی.منم مطمئنم برم هم من خوشبخت میشم هم بچم ولی هی میگن مامانو ابجیم که تحمل کن فداکاری کن تا کی اخه اونا به شعور من توهین میکنن و اونوقت انتظار دارن دوباره برگردم باهاشون باشم.

تو بچه داشتی جداشدنی

حرفاتو باش برن خیلی جدی .کار اونا اشتباه بوده شما خیلیم صبور و خانومی عزیزم بخدا من بودم جور دیگه رفتار میکردم هروقت پولم پولم کرد بش بگو داری به وظیفه ات عمل میکنی 

حرفاتو باش برن خیلی جدی .کار اونا اشتباه بوده شما خیلیم صبور و خانومی عزیزم بخدا من بودم جور دیگه رف ...

انقدر با خانوادش سر خانوادم سرکوفت و زخم زبون زدن که فقط میخوام یه وقتی پیدا کنم و پول داشته باشم برم برا طلاق اقدام کنم چون میدونم ذاتش خرابه درست بشو نیست

وحالا ازین نمیترسی که ۷ سالش تموم بشه ازت بگیرن؟من بابام پشتم نیست نامرد

خوب حضانتش رو داد بهم. اما خوب بعد هفت سالگی میتونه از من بگیره. اما اون با اون درجه از خسیس بودن, تازه بچه رو کجا ببره. بعید میدونم. اما راستش مثل بید دلم میلرزه که بخواد ببره پیش خودش