یه ماهو نیم پیش من رفته بودم با شوهرم خونه مامانش ایناالبته با اصرار شویم که بریم برمیگردیم گفتم باشه.دریغا گه شوهرم گرفت اونجا خوابیدچون شبکاره بمنم قول داد نمیخوابه ومنم صبح زود که از خونه زدم رفتم ارایشگاه برنج ناهارو تو اب گذاشتم گفتم برمیگردم میپزم.ناهاروموندیم شامو گفت مادرشوهر بمونید گفتم برنج بیرونه خراب میشه رفتم خونه بزارمش یخچال ولی دیدم یکم ترشیده ابش گفتم بزارم ببرم شوهرم که برنج مادرشوهرم و نمیخوره همینکه مثل دفعه قبلیا خراب نشه بریزم بره.گذاشتم تو کیسه فریزر و انداختم تو کیفم همه چیو گذاشتم اخر سر گوشیمم که جی ۵ بودو انداختم توش تو راه که اومدم گفتم یه زنگ بزنم دیدم اب برنج رفته تو گوشی پاکش کردم و خاموشش کردم اومدم خونه سشوار کشیدم خشک و داغ بود گذاشتم سرد بشه دیدم روشن شد زدم به ش برق رفتم بیرون اتاق اومدم دیدم خاموشه .بردم تعمیراتی گفت باید امروز بمونه دوروزه میدم منم چون دفعه قبل بخاطر بچه شیرخوارم که ازحموم اوردمش شامپو رو پیش گوشی قبلیم گلاشته بودم سوخته بود بردش ولی ۲۰۰ تومن نداد شوهرم که ال سی دیشو درست کنن.که مثلا من تنبیه بشم هی غر میزد وسرکوفت درحالیکه من با حقوق خودم خریده بودم
انقدر با خانوادش سر خانوادم سرکوفت و زخم زبون زدن که فقط میخوام یه وقتی پیدا کنم و پول داشته باشم بر ...
ببین طلاق پول نمیخاد فقط دل میخاد .ولی صبر کن فقط وقتی توهین میکنن یا بحث پول و ...میکشه وسط صداهاشونو جمع کن پیام جمع کن تا میتونی مدرک جمع کن تو دادگاه دستت پر باشه بعدم حضانت دخترتون تا ۷ سالگی با شماست بعدشم خودش تصمیم میگیره بره باکسی ولی مهریه رو حتما بگیر حتماااا
ببین طلاق پول نمیخاد فقط دل میخاد .ولی صبر کن فقط وقتی توهین میکنن یا بحث پول و ...میکشه وسط صداهاشو ...
پول برای وکیل گرفتن ندارم اونم گفت ۴ تومن میگیره یه تومن اولش.بقیه از مهریه.یه فکری کردم که برم خود زنی کنم کبود کنم بعد برم پزشکی قانونی بگم اون کرده چون قبلا به رونم سر مامانش اینا زده کبود شده.
وکیل میگفت نصفشو بخاطر طلاق دادن و بخاطر بچه رو بده بهم ببخشم بقیه رو بگیرم اینکارو بکنم
اسم بچه رو نیار ک ضعف نشون بدی دادگاه میده به تو تا هفت سالگی بعدم خدا بزرگه ولی مهریه تو بگیر هرطور شده .خواهرش خیلی بیشرفه اعصابم خورد شد من باشم حاضر نیسم همچین کاری با زن برادرم کنم اخه چه کاریه واقعا
اسم بچه رو نیار ک ضعف نشون بدی دادگاه میده به تو تا هفت سالگی بعدم خدا بزرگه ولی مهریه تو بگیر هرطور ...
جالبیش اینجاست قیافه حق به جانب میگیرن وپررو پررو حرفم میزنن نه ببخشیدی نه عذر خواهی تازه بعد اون قهر بودم بهش جنسی ندادم قاطی کرد گفت میرم یکیرو میارم جلوت بکنم.سگ صورتو لجن و لاشی گفت و گفت مامانتم با بابات نمیداد که میرفت و رفت اس داد که لجن نیم ساعت دیگه وکیل باز میکنه ولس اسش نیومده بود ش نداشت بعدا تو اساش دیدم.
پول برای وکیل گرفتن ندارم اونم گفت ۴ تومن میگیره یه تومن اولش.بقیه از مهریه.یه فکری کردم که برم خود ...
همسرت انکار میکنه .بعدم جدا از گزارش پزشک قانونی صورت جلسه کلانتری ام هست از همسایه هام در صورت انکار تحقیق میکنن .عصبیش کن حداقل جوری ک سروصدا بره بیرون ولی هرکار میکنی مدرک جمع کن فقط .صدا و فیلمو هم اگه قاضی تشخیص بده اصالت داره بعضی وقتا قبول میکنه