یه ماهو نیم پیش من رفته بودم با شوهرم خونه مامانش ایناالبته با اصرار شویم که بریم برمیگردیم گفتم باشه.دریغا گه شوهرم گرفت اونجا خوابیدچون شبکاره بمنم قول داد نمیخوابه ومنم صبح زود که از خونه زدم رفتم ارایشگاه برنج ناهارو تو اب گذاشتم گفتم برمیگردم میپزم.ناهاروموندیم شامو گفت مادرشوهر بمونید گفتم برنج بیرونه خراب میشه رفتم خونه بزارمش یخچال ولی دیدم یکم ترشیده ابش گفتم بزارم ببرم شوهرم که برنج مادرشوهرم و نمیخوره همینکه مثل دفعه قبلیا خراب نشه بریزم بره.گذاشتم تو کیسه فریزر و انداختم تو کیفم همه چیو گذاشتم اخر سر گوشیمم که جی ۵ بودو انداختم توش تو راه که اومدم گفتم یه زنگ بزنم دیدم اب برنج رفته تو گوشی پاکش کردم و خاموشش کردم اومدم خونه سشوار کشیدم خشک و داغ بود گذاشتم سرد بشه دیدم روشن شد زدم به ش برق رفتم بیرون اتاق اومدم دیدم خاموشه .بردم تعمیراتی گفت باید امروز بمونه دوروزه میدم منم چون دفعه قبل بخاطر بچه شیرخوارم که ازحموم اوردمش شامپو رو پیش گوشی قبلیم گلاشته بودم سوخته بود بردش ولی ۲۰۰ تومن نداد شوهرم که ال سی دیشو درست کنن.که مثلا من تنبیه بشم هی غر میزد وسرکوفت درحالیکه من با حقوق خودم خریده بودم
میخام پولامو جمع کنم بدم وکیل طلاق درخواست گنه بعد که نامش اومد در خونه بزارم یه جایی جمع کنم برم خو ...
نرو میگه تمکین نمیکنه و خونه رو ترک کرده درخواست که وکیل نمیخاد تو اول مدرک جمع کن یه دعوای ساختگی کن بعد ابلاغ اومد کاری کن خودش تورو بیرون کنه ک میکنه
عزیزم راستش من اگه شرایط شمارو داشته باشم اونم با یه بچه اصلا به جدایی فکر نمیکنم .. بخدا در برابر اون بچه شما مسئولی .. مگه جدایی به همین راحتی هاست .. عزیزم با سیاست بیشتر و درایت فکر همسرت رو بیار به سمت زندگیت .. اینقدر براش خرج بتراش که پولش به کس دیگه نرسه .. همسر منم اون اوایل خیلی بریز و بپاش داشت و من بهش می گفتم ولی گوشش بدهکار نبود .. الان اینقدر خرج بچه ها م میکنم و خرج زندگی رو بالا بردم که پول به خودشم اونچنان نمیرسه .. متاسفانه بیشتر مردهای ایرانی این خصلت هارو دارن و نمیشه بهشون به طور مستقیم انتقاد کرد علی الخصوص در مورد خانواده شون .. از فکر جدایی بیا بیرون مشکل حادی نداری
خب بگه منم واقعا دلم باهاش نیست بگه تمکین نمیکنم یعنی طلاق میخام دیگه.و نصف مهریه بخاطر اینکه طلاقمو ...
بگه ک به نفع تون نیس .میترسم همه کاراشم انکار کنه برای همین برای اثبات حرفات شهادت شهودم نیازه پس عجله نکن .هرکار خواسی کنی با یکی مشورت کن یا راجبش گوگل کن
بگه ک به نفع تون نیس .میترسم همه کاراشم انکار کنه برای همین برای اثبات حرفات شهادت شهودم نیازه پس عج ...
میدونم هرچی بخوام بکنم جواب مثبتی نمیگیرم یا خیلی طول میکشه برای همین میخوام توافقی ودرخواست ازطرف خودم جدا شم و با مهریه تو منگنه اش بذارم طلاق بده میده اینجوری که بگم چون عندالمطالبست یا همرو یکجا بده یا طلاق بدی نصفشومیبخشم.راستی ازمن میپرسن که راضیم اقساطی بده یانه