2777
2789
عنوان

خاطره بازی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 48 پست
خداییش راست که میگی قضیه اون لاویا وبچه برادرش راست بود که اینقداشک ریختیم گریه کردیم یاسرکارمون گذا ...

وای یعنی لاویا به دروغ تاپیک زده بود که ارشیدا برادرزادم اینجور شده؟؟؟؟؟😳😳

خدایا شکرت...واسه همه مهربونیات❤❤🌹
وای یعنی لاویا به دروغ تاپیک زده بود که ارشیدا برادرزادم اینجور شده؟؟؟؟؟😳😳

اگه دروغ نبود چرا این همه آدم روبیخر پست تاپیکای قفل شده گذاشت ورفت۰اصلأ به بیمارستان چه مربوط که بگه دیگه تونی نی سایت تاپیک خوب یابد بودن آرشیارو نگین وگرنه ما از بیمارستان انتقالش میدیم یه بیمارستان دیگه۰ ها خودت خودتو قانع کن ببین به کجا میرسی

هستم۰۰۰۰ اما نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دروغ نبود چرا این همه آدم روبیخر پست تاپیکای قفل شده گذاشت ورفت۰اصلأ به بیمارستان چه مربوط که بگ ...

اره دیدم غیبش زد..واقعا عده ای فازشون چیه مردم رو نسبت به همه بی اعتماد میکنن

😚😚😙😙😙😚❤

میخواستم دعوت به دوستی بدم باهات ولی مینویسه تعداد برگه ها به حداکثرمجاز رسیده تایک برگه را نبندید نمیتوانید برگه دیگری باز کنید۰ این یعنی چی چیکار بایدبکنم

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
میخواستم دعوت به دوستی بدم باهات ولی مینویسه تعداد برگه ها به حداکثرمجاز رسیده تایک برگه را نبندید ن ...

ببین گزینه ای واست بالا نمیاد حذفشون کنی..من برات درخواست میفرستم قبول کن

ازکجا معلوم همون سه یا چهارنفری که گفتن زنگ زدیم بالاویا نبودن تا مردم مطمئن بشن شک نکنن

خب چرا اینقدر جاسوس بازی لازمه؟ چی اتفاقی می افته اگه دروغ یا راست باشه؟ 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️