2777
2789
عنوان

خاطره بازی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم والا😐🙄

چند وقت پیش من توهمین نی نی سایت بودم یکی عکس یه دختر بچه ای رو گذاشته بود که این عکس آبجی من ببینید چقدر خشکله وازاین حرفا همه هم خیلی تعریف میکردن بعد یهو یکی آمد گفت این عکس فتوشاپه ازاین عکسا که تواینترنت سرچ میکنی خوشکل ترین دختر سال وازاینا توخجالت نمیکشی مردم وسرکار گذاشتی اولش گفت نه وفلان بعد بهش گفت اگخ راست میگی همین الآن یه عکس که کنار خودت باشه بگیربفرست وزودپاک کن یا یه فیلم بگیربفرست ازش هیچی دیگه طرف کم آورد دمشوگذاش روکولشو در رفت ده دقیقه بعدش تاپیکشو قفل کرد

هستم۰۰۰۰ اما نیستم
چند وقت پیش من توهمین نی نی سایت بودم یکی عکس یه دختر بچه ای رو گذاشته بود که این عکس آبجی من ببینید ...

بله منم شاهد این تاپیک ها بودم اما خب درمورد یه همچین تاپیکی نمی دونم چی بگم به خدا اخه سر کار گذاشتن با این عنوان؟ 😕🙄🙁

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️