2777
2789
عنوان

شمع صورت🤔🤔😢

398 بازدید | 18 پست

صورتم خیلی جوش میزنه.میخوام یکبار کل صورتمو شمع بندازم میترسم جوش بزنم ولی خیلی مو زیر پوستی دارم‌چیکار کنم کمکم کنید😭

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمع ک بدتره خواهره من😂😂

صورت منم خیییلی حساسه فقط اصلاح بخور جواب میده و تمام ...

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
ب گاج میره صورتت میریزی بیرون

واقعآ😭😭😢

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
نمیدونم چکار کنم دیگ😭هیچ روشیم جواب نمیده

اگ موهات بوره و نازک میتونی تیغ بزنی 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

همه ی جاهای موی صورتت ب صورت برامده میزنه بیرون تا ی مدت صورتت پره جوشه.اگه خیلی موداری هم درد داره.ولی مزیتش اینه دردش سریع میره مثل بند انداختن نیس

می‌خواهمت💙 چنان که شب خسته خواب را/می‌جویمت چنان که لب تشنه آب را/محو تو ام چنان که ستاره به چشم صبح/یا شبنم سپیده‌دمان آفتاب را/بی‌تابم آنچنان که درختان برای باد/یا کودکان خفته به گهواره تاب را/بایسته‌ای چنان که تپیدن برای دل/یا آنچنان که بال پریدن عقاب را/حتی اگر نباشی، می‌آفرینمت/چونانکه التهاب بیابان سراب را/ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی/با چون تو پرسشی چه نیازی جواب را؟/...قیصر امین پور

من فقط پشت لبمو بند میندازم الان خیلی سر دماغم زیر پوستی دارم

اعتماد به نفسم میاد پایین بزنم یه جور نزنم حور دیگه😭

خب ازین ژلای بعد از اصلاح سینره بزنید دیگه جوش نمیزنید

امتحان کردی شما؟من صورتم گر میگیره بعد اصلاح و قرمز میشه

می‌خواهمت💙 چنان که شب خسته خواب را/می‌جویمت چنان که لب تشنه آب را/محو تو ام چنان که ستاره به چشم صبح/یا شبنم سپیده‌دمان آفتاب را/بی‌تابم آنچنان که درختان برای باد/یا کودکان خفته به گهواره تاب را/بایسته‌ای چنان که تپیدن برای دل/یا آنچنان که بال پریدن عقاب را/حتی اگر نباشی، می‌آفرینمت/چونانکه التهاب بیابان سراب را/ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی/با چون تو پرسشی چه نیازی جواب را؟/...قیصر امین پور