2777
2789
عنوان

بچه های گل. شوهرم گفت از خانم های نی نی سایت بپرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 84 پست
استار تر جان تجربه گفته دوری و دوستی  من الان  دلم خوشه تو شهر  خودم زندگی میکنم تمام اقوام شوهرم هم کنارمونن دیه.پولی واسه پس انداز واسمون نمونده ازبس مهمونی و عروسی دیدوبازدید هارو باید بریم.دوری سخته.ولی می تونید.توی این مدت پولاتونو. پس انداز کنید.و آینده خوبی داشته باشید.ب فکر آینده بچه هات باش با دست پر به شهر خودت برگرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استار تر جان تجربه گفته دوری و دوستی  من الان  دلم خوشه تو شهر  خودم زندگی میکنم تمام ...

شوهرمم همین رو میگه

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
عزیزم معلومه طا قتت تموم شده بنطر من برین شهر خودتون حا لا شاید دو سال بیشتر شد منم شوهرم دو سال کرد ...

ب نظر من زن باید جایی باشه ک شوهرش اونجاست بنده خدا چقدر این راهو  طی کنه بیاد سر بزنه ب  زن و بچش 

من بودم اصلا نمیرفتم .فکر رفتن رو بیخیال اگه بری پشیمون میشی با خودت میگی من روباش که بخاطر کیا اومدم اون ۲۰ روز هم نرو فقط پس انداز کن کردستان خیلی بهتر از مشهده .مشهد همه چی گرون هست وباید مستاجری بکشی .بنظرم تصنیمت احساسیه

ب من جای تو باشم ک اصلللا نمیرم بری ک همیشه سوارتونن بیشتر حرص میخوووری

نه انقدر لالم نیستم چون سالی یه باره میگم جهنم بذار عشق کنند کنارم باشند که پوستشون رو میکنم که زیاد دخالت کنند

چون دیر دیر میریم میگم بذار با پسرشون خوش باشند این بار دوسال بود نرفته بودیم

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
هتل بری خرجت کمتره حالا چرا۲۰روز میمونی کمتر بمون.تو مهمونی داری میری بنظرم شهرخودت بری هزینت کمتره.

اره بخدا منم همین رو میگم تازه احترامم نداریم صبح مادرش و خواهرشوهرمم میگن چرا تو دوبار میری دستشویی . میگم اگه خونم انجا باشه احترامم سرجاشه ۲۰ روز نمیمونم ۵ ساعت میمونم برمیگردم شب خونم

هرکسی یه نظری داره ولی من دوری پدر مادرم برام سخته مخصوصا که بارداری بدی دارم یعنی یه کوچه بالاتر ازمامانم هستم هرروز غذا بیاره رسیدگی کنه امامادرشوهرم دوره مجبوره بیاد اینجا بمونه پرستاری کنه اگه توشهرخودم بود شوهر میرفت غذا میاورد دیگه خونمم نمیاد سخته اونم شوهرشو ول کن بیادپیش من از این لحاظ شانس نیاوردم که مادرشوهرنزدیکم باشه

ب کسی نگو منم از اینکه دورم راضیم. هرچند دوست دارم ی شهر نزدیک تر باشم ک دلم خواست یکی دوساعته بریم ...

بخدا ما از بس خانواده هامون مشکلات دارن ماها ققط درگیر اوناییم بیشتر هم خانواده خودم😢😢آرزومه از اینجا برم برای خودم زندگی کنم

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
هرکسی یه نظری داره ولی من دوری پدر مادرم برام سخته مخصوصا که بارداری بدی دارم یعنی یه کوچه بالاتر از ...

بخدا منم مثل شما یه بچه ام بیمارستان بوده اون دوتای دیگه گرسنه و اواره با شوهرم تو بیمارستان یک ساعت واسه مریضی اشک ریختم یک ساعت واسه این سه بدبختی که تو راه خونه بیمارستان اسیرند اشک ریختم. اگه انجا باشیم لاعقل کسی هست یه سیب زمینی جلو بچه ام بذاره

نمیدونم😢😢😢