2777
2789
عنوان

چرا زندگیمون اینطوری شده امتحان خداس چشم زخمه چیکار کنییییم؟ 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا که اصلا مهم نیست  ما بدتر از اینا گذروندیم و نگفتیم چشم زخمه    لطفا  ک ...

نه من نگفتم چشم زخمه انقد که کلافه شدم و گیج شدم میگم نکنه یه ذرشم بخاطر اینه.دیدی که گفتم شایدم امتحان الهیه

خانومایی که اطلاعات مذهبیتون بالاست شمام اگه میدونین کمکم کنبن مثلا راهی برا رفع چشم زخم دور کردن بد ...

برای چشم‌زخم قربونی کن و صدقه ی زیاد

و اگه دل کسی و مخصوصن پدر و مادر و خواهر و برادرش رو شکسته یا ناراضی اند راضی شون کنند

نارضایتی پدر و مادر گره می ندازه تو کار ادم

حتی اگه سال ها پیش موردی بوده باشه

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی
ما هم الان شش ماهه ، مريض شدم ، وسایل برقی سوخت ، خونمون به خاطر زلزله اسیب دید و الی ماشالله  

الهی بمیرم خیلی سخته بخدا ادم کم میاره.ایشالا هردومون روی اتفاقات خوبو ببینیم دیگه

الهی بمیرم خیلی سخته بخدا ادم کم میاره.ایشالا هردومون روی اتفاقات خوبو ببینیم دیگه

انشالله 

سوره عصر بخون تحملت بره بالا ، به خودت بگو حتما بعدش یه اتفاق خیره 

ان مع العسر یسرا

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
برای چشم‌زخم قربونی کن و صدقه ی زیاد و اگه دل کسی و مخصوصن پدر و مادر و خواهر و برادرش رو شکسته یا ...

قربونی مثلا مرغ اینام باشه اشکال نداره؟ چون شاید گوسفند اینا نتونن

نه اصلا ینی اونا دل اینو همیشه شکستن اما این همیشه گذشته.حتی ازبچگیشم همینجور هی بلاسرش میومد

قربونی مثلا مرغ اینام باشه اشکال نداره؟ چون شاید گوسفند اینا نتونن نه اصلا ینی اونا دل اینو همیشه ش ...

ندارن همون قدر وسعتون صدقه بدین

بعد هم ی مقدار منفی هستین 

وقتی میگی همینجور از بچگی ینی خودتون دایم منتظر گرفتاری هستین و هر گمانی به خدا داشته باشین همون میشه

مثبت باشین شکر کنید و دعا کنید برای اتفاقای خوب و توکل کنید به خدا

اصلن هم به چشم زخم و اینا فکر نکن 

بدبیاری ینی خدانکرده تصادف کنی و بیفتی کنج بیمارستان وگرنه این گرفتاریای روزمره برای همه هست هرکس یه جور

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی