2777
2789
عنوان

یعنی الان حامله م یا ن ؟

149 بازدید | 8 پست

من تو اقدام  امروز موعد پریودمه دیروز بی بی چک زدم اول منفی بود بعد ک دیدم منفیه رفتم مهمونی فردا صب ک برگشتم دیدم ی خط دیگه هم کم رنگتر روش افتاده این یعنی مثبته؟ دوباره بی بی چک بزنم ؟

بی بی چک بعد نیم ساعت معتبر نیست ولی یه بی بی چک دیگه هم بزن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

واسه من اینطوری بود و مثبت بود.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تا نیم ساعت اگه دوتا خط بیافته مثبته؟

شنیدم ده دقیقه اول معتبره ولی بعد نیم ساعت دیگه روش حساب نمیکنن. 

ولی اگر پریود نشدی فردا صبح بازم بزن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
یعنی با فاصله اون یکی خط هم افتاد برای شما ؟

راستش زدم و دیدم منفیه. بعد دو سه ساعت مثبت شد.

فرداش یکی دیگه زدم مثبت شد درجا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))