سلام بچه ها شما چند سال مجرد بودین؟؟ ینی چند سالگی ازدواج کردید؟؟؟الان چند سالتونه؟؟دلم هوای مجردی کرده منو ۱۶سالگی دادن شوهر ...،،الانم۱۸سالمه،،شوهرم در ظاهر خوبه واسه بقیه ،همه کار میکنه ولی نوبت من ک میشه ،میشه پاچه گیر،همه میگن چه شوهری،،هیچکس هم ندارم واسش درد دل کنم😭مامانم هم گناع دارع غصه میخوره
((هیچکس عوض نمیشه ..خرش از پل میگذره😔))بعله اینطوریاست...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من متولد ۳ مهر ۷۵ و در روز ۲۶ ماه مرداد و سال ۹۶ عقد کردم عالیه خوبه ک ازدواج😍
ما باید حقیقت را میگفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمیدانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راههای دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهایمان، بدنهای دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعیمان، عمل کردیم و گند همهچیز درآمد!اما ما فقط میخواستیم صادق باشیم