2777
2789
عنوان

تاپیک مادرشوهری

294 بازدید | 29 پست

سلام، هیچ وقت دوست نداشتم درگیر این کلیشه عروس مادرشوهر بشم ولی متاسفانه این یه مسئله ایه که نمیشه ازش فرار کرد و اما داستان من:

من امسال دانشگاه قبول شدم و الان دو هفتس که دارم میرم،هفته اول شوهرم منو میبرد و میآورد ولی این هفته چون نبود خودم رفتم(شوهرم شهر دیگه دانشجو هست) حالا امشب مادر شوهرم میگه این دانشگاه دختر پسر با هم هستند و برو اون یکی دانشگاهی که فقط دخترونست و تو کارنامه نهایی هم قبول شدم ،حالا اگه نرم اون دانشگاه مادر شوهرم هی میخواد بگه که اون جا پسر هست و من ناراحتم و خیالم راحت نیست یعنی یه جورایی به من اعتماد نداره درصورتیکه من چادریم و دوران مجردیم هم حتی با هیچ پسری دوست نبودم،بگین چطوری جوابشو بدم که دیگه این حرفارو نزنه 

بخدا از ناراحتی سردرد و حالت تهوع گرفتم دستمم خیلی بد بریدم انقد اعصابم خورد شد  

تهوع داری شاید حامله ای عین تو فیلما

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بش بگو پ شمام کلا بیرون میرون نمیری از خونه آخه مرد هست بیرون شمارو میخووووره😒😒😒😒😒😒

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه شوهرت جایی میره که فقط پسرِ؟بگو لطفا از اینجور صحبتا نکنید دارید ناراحتم میکنید این همه دختر اونجا هست من یکی از اونا! شما مشکلت چیه اینجوری میگی ؟یجورایی دارین بهم توهین میکنید

مگه شما برا تحصیل نمیرید؟ رشته ها مگه یکین؟ مگه ملاک فقط رفتنه؟خیلی زشته این حرف همون اول که گفت باید با احترام گوشزد میکردی که خیلی حرف بدی گفته.

بگو دانشگاهه دیگه، آدم باید خودش درست باشه، چه متاهل چه مجرد، تازه من متاهلم. 

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

قبلا هم که جاریم دانشجو بوده کلی حرف پشتش میزده که این میره دنبال بووووووق بازی و از این حرفا که جاریم میگه من تازه فهمیدم اون موقع چه حرفهایی پشت سرم میزده