الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بیوگرافی رو که از خودت باید بنویسی نه چیز آماده بیوگرافی خودته ها
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
ببخشید سوالمو تو تاپیکت میگم اخه نمیخوام تابلو باشه واسه همین تاپیک نزدم چجوری واسه یکی گزارش بزنم ...
با یدونه گزارش شما که قطع دسترسی نمیشه
همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ببخشید سوالمو تو تاپیکت میگم اخه نمیخوام تابلو باشه واسه همین تاپیک نزدم چجوری واسه یکی گزارش بزنم ...
حذف کاربری که دست شما نیس. شما برو تو تاپیکش سه نقطه پست اول رو بزن و گزارش بزن باقیش با نی نی یاره که تاپیک رو ببنده یا نه و یا اون کاربرو قطع کنه یا نه
این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر)) تحریم اگر شبیه چاقوست تبعیض گلوله است و خنجر سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔) لعنت به جیبای اختلاسگر 🙂💔
یه مرده همش هر جا میرم پست میذارم میاد ریپلای میکنه من یه بار گفتم سایزم بزرگه کاش دستم میشکست نمینوشتم ولی از همون موقع همش هر جا پست میذارم نظر میده درخواست دوستی فرستاده