2777
2789
عنوان

بیوگرافی برای تلگرامم میخام

| مشاهده متن کامل بحث + 2794 بازدید | 48 پست
ی تاپیک  زدن من رو صدا کردن در اعلانهام اومد تا بازش کردم متوجه شدم ناجوره انگار از قبل برن ...

واقعا دلیل اینکارشون را نمی فهمم؛ اما نی نی یار ها هم سخت گیری زیاد می کنند

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می گذرد

همون کاربر آقا .... متاسفانه در تله تاپیک افتادیم،،،،                                                    یه روز یه ایرانی سرشو تو زندگی بقیه نکرد مرد!!  

بعضی سخت گیریها واجبه

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 

گزارش بزنیم؟ من میزنم شما بیاین

تیکر تولدشه:) اسفندی ام اونقدرنبودی که دیگه جای خالیت حتی با بودنت هم پر نمیشه. ولی الان اونقدری همدیگه رو دوست داریم که هیچکس رو به غیر اون نمیخوام 
جان دوساعته درگیرم عکسشو گذاشتم

من گزارش میزنم عزیزم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
بعضی سخت گیریها واجبه

بله؛ به شرطی که دوطرفه باشه, من بهشون گفت یک خانم برای من ایجاد مزاحمت میکنه؛ بعداز بررسی فقط بهشون تذکر دادند؛ آیا اگر برعکس این بود بازم همین اتفاق می افتاد؟؟

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

بچه ها من گزارش زدم بیاین

بچه ها من گزارش زدم بیاین

من سرچ کردم پیداش نکردم

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔