2777
2789

السلام عليک یا علی بن موسی الرضا 

امام رضای مهربونم، حاجت من دست توست...اومدم در خونه تو منو دست خالی برنگردون امام رضا...امیدمو نا امید نکن امام رضا... نظری کن... واسطه شو خدا حاجت روام کنه....التماس دعا از همگی 

یارب نظر تو بر نگردد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقتم به ولله،،،بوس،،

خونه دارمون کن،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من این روزا همش گریه ام میگیره از فشار درس و کارم 

ناخوداگاه میرم تو خودم خیلی حالم بده 

اصن نمیتونم تمرکز کنم 

فقط دلم میخاد نتیجه این همه تلاشمو ببینم خیلی زحمت کشیدم خیلیییییی

از استرس نمیتونم تمرکز کنم همش میگم یعنی میشه که همه چی خوب تموم شه 

نتیجه اشو ببینم ..دست تنها ترین دخترم یه تنه دارم تلاش میکنم 

بدون هیچ کمکی 

دلم میخاد بترکه از این همه درد و فشار 

خدایا ازت میخام کمکم کنی فقط حق زحمتایی که کشیدمو بگیرم همین   

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا