2777
2789
عنوان

يه جمله يه حرف...برای امام رضا بنویس

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 28 پست

اقا تو رو به جوادت قسم همه منتظرارو دامنشون سبز منم همینطور .

ازمون همسرم با موفقیت باشه 

بچه ها میشه بره منم دعا کنین دعا درحق دیگری جواب میده خودتون به حاجتتون ممیرسید منم بره شما دعا میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این روزا همش گریه ام میگیره از فشار درس و کارم  ناخوداگاه میرم تو خودم خیلی حالم بده  ...

عزیزم چه ازمونی میدی مولتی ویتامین  بگیر بخور اسید فولیک .امپول ب ۱۲ ذهنت بازتر بشه .خدا کموت کنه ایشالا ازمونتو خوب بدی

عزیزم چه ازمونی میدی مولتی ویتامین  بگیر بخور اسید فولیک .امپول ب ۱۲ ذهنت بازتر بشه .خدا کموت ک ...

ازمون نیس دفاع دارم و خیلیییییییی موضوع سختی برداشتم همینجوری توش موندم از یه طرف مقاله ...الانم که اینجا تو سایتم واقعا نمیتونم تمرکز کنم 

دو روز در هفته زینک میخورم 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 
ازمون نیس دفاع دارم و خیلیییییییی موضوع سختی برداشتم همینجوری توش موندم از یه طرف مقاله ...الانم که ...

امپول بگیر بزن درست میشه مویزم خوبه ناشتا ۲۱ عدد ایشالا موفق باشی

امپول بگیر بزن درست میشه مویزم خوبه ناشتا ۲۱ عدد ایشالا موفق باشی

مویز میخوردم ولی انقدررررر گرون شده که دیگه نمیشه خرید

یکم حال جسمیم بهتر بشه پریودم هستم امپول بزنم که زودتر خودمو جمع و جور کنم بچسبم به کارم 

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

خودش میدونه..‌...

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
اقا تو رو به جوادت قسم همه منتظرارو دامنشون سبز منم همینطور . ازمون همسرم با موفقیت باشه  بچه ...

عزیزم الهی حاجت روا بشی 

برات حمد خوندم و دعا کردم،ميشه تو هم دعا کنی تا فردا شب يه خبری از اونی بشه که یک ماهه ازش بی خبرم،مرسي 

یارب نظر تو بر نگردد.

صل الله علیک یا علی ابن موسی الرضا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس