بچه ها یه جا از این سرویس سفیدا قیمت کردم فقط تختشو گفت دو میلیونو خورده ای شاخ دراوردم چخبرررررررره....البته بالاشهر بود..ـشما از قیمت هاش خبر ندارین فقط تخت و کمد سفید واسه نوزاد
یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
پسر کوچولوی مامان و بابا با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊 یه دخمل دارم شاه نداره /صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌 من می تونمممم💪
والا اگر بخوای چیز خوب بخری دیگه زیر۳-۴تومن سرویسشو پیدا نمیکنی
شما خبر از قیمت این تختهای پایه بلند ک فقط اندازه ی نوزاده نداری؟
اگر قیمتش خوب باشه من شاید یکی از اونا بخرم باکمد
پسر کوچولوی مامان و بابا با اومدنت توی دلم منو بابایی رو حسابی غافلگیر کردی اما قدمت رو چشمامون اومدی تا بشی ماحصل عشق منو بابا از خدا میخوام خدا دل تموم منتظرارو شاد کنه مثل من مخصوصا دوستای نی نی سایتی رو٬الهی آمین
نی نی منم معجزه ی خداست وگرنه من تنبلی تخمدان داشتم دکتر بهم گفته بود طبیعی باردار نمیشم
اما درکمال تعجب و بدونه حتی یه دونه قرص فهمیدم باردارم
از رحمت و حکمت خدا هیچوقت ناامید نشو عزیزدلم
می خواستم تختم رو بفروشم زنگ زدم ازش (کسی که مال خودم رو ساخته بود) پرسیدم گفت ۴۰۰ البته قبل گرونی دلار الان شاید یه کم گرونتر باشه البته لوازم چوبی خیلی گرون نشده