2777
2789
عنوان

دارم از عذاب وجدان میمیرم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 94 پست
اوووو یه شیر گرفتیاااا چرا انقد هندیش میکنی😂😂

مامانمم مسخره م میکنه میگه مگه فقط تو این کارو کردی

ولی خداشاهده دست خودم نیست

دخترم خیلی وابسته بود

یا رب نظر تو برنگردد...
کاملا مث ابه فقط ته دل بچه رو پر میکنه واشتهاشو میبنده و منه مادرم بی اعصاب میکنه واقعا هیچ خاصیت ...

اگه دوسالگی هم بگیری باز بی قراریشو میکنه پس کاری رو بکن که به نفعشه...هیشکی مهربونتر از مادر واسه بچه اش نیست گلم😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شب از شیر گرفتن دخترم تاصبح گریه کردم البته هر کاری کردم تدریجی از شیر بگیرمش نشد یه دفعه بهش شی ...

منم هر کاری کردم نشد تدریجی بگیرمش

مجبور شدم یدفعه ندم

یا رب نظر تو برنگردد...
همینو میگم دلم یکم ارومومیشه ولی معصومیت صورت بچه ها همه چیزو خراب میکنه😢😢 احساس میکنم دخترمم اف ...

خیلی سخته از نظر روحی بچه و مادر داغون میشن ولی تحمل کن عزیزم بعدش عالی میشه،دختر من یبوست خوب شد و غذا هم خوب میخوره

بابا روانشناسا میگن از سیزده ماهگی میشه گرفت از شیر بدون عذاب وجدان

منم پسرم هجده ماهشه دوست دارم از شیر بگیرمش اما میگم آبان بگیرم که خنکتره

ماماما کلا همیشه عذاب وجدان دارن باباها هم الکی اورد میدن😞

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
همینو میگم دلم یکم ارومومیشه ولی معصومیت صورت بچه ها همه چیزو خراب میکنه😢😢 احساس میکنم دخترمم اف ...

اووه نه بابا. خب معلومه یه چیزی که دوس داره از بچه بگیری ناراحت میشه. خب در دراز مدت به نفعشه دیگه.

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

مرد اصلا حق نداره به زن بگه به بچه شير خودتو بده

بفرستينش بره سرچ كنه

شما ميتونستي بابت شيري كه تا الان دادي پول بگيري حتي.

عزيزم تا ٢ سالگي از طريق دهان با اطراف ارتباط برقرار ميكنه،مخصوصا مادر

شيشه شير رو با عشق بهش بده

صورتشم واسه اين پژمرده شده كه مامانش ناراحته

منبع انرژيش شمايي

مليكا هستم🥰
۲ تا بکوب تو دهنش بگو ناراحتی خودت بهش شیر بده برو شیرخشک بخر  اخرشم بگو پول شیری که دادم رو ...

خیلی بیشتر از بچه شوهرم امروز رو اعصابم بود

یکم حالم بهتر بشه حالشو میگیرم

یا رب نظر تو برنگردد...
مامانمم مسخره م میکنه میگه مگه فقط تو این کارو کردی ولی خداشاهده دست خودم نیست دخترم خیلی وابسته ب ...

یه مادر خوب مادری ک درست و بجا صلاح فرزندش و اجرا کنه.شما یه مادر نمونه ایی.دوستیه خاله خرسه نکردی و از شیر گرفتیش.هر کس مخالفه صبر کنه تا زمان اینده.

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
عزیزززززم ناراحت نشو دیگه چاره چیه بایدبگیری دیگه خداخیرت بده دلم گرفته بود اینو دیدم خیلی خندیدم جل ...

اگه بدونی از صبح چ حرفایی بهم زده

طوریکه احساس میکنم الان بدترین آدم روی زمینم ک خداهم داره نفرینم میکنه😢

یا رب نظر تو برنگردد...

نمی دونم چرا سر بعضی از کارا مردا کاسه داغ تر از اشن . 

شوهر منم همین طور . 

یعنی دلت می خواد با مشت بزنی تو دهنش . اما حیف نمی تونی 😕😕😕

بجای اینکه همدم باشن عذاب روحن . 

بی خیال باش بابا . محلش نده . خودتم جلوش محکم بگیر . 

بهشم بگو پول شیری که این مدت دادم به بچت رو بهم بده . خدا و پیغمبر گفتن 😂😂😂😂

عزیزم منم مثل شما بودم. دخترمو بیست ماهگی از شیر گرفتم. دختر منم شب تا صبح ده بار بیدار میشد و شیر میخورد چون گرسنه اش میشد و غذا نمیخورد درست و حسابی.فقط میگفت می می. منم دیگه کلافه شده بودم. ولی اونروزی که گرفتم تا چند روز مثل شما همش بغض میکردم و عذاب وجدان داشتم. بعد چند روز خوب شدم. در عوض دخترم غذاخور شد و وزن گرفت. الانم شب تا صبح راحت میخوابه. آخر شبم دندوناشو مسواک میکنم دیگه نگران خراب شدن دندوناش نیستم. برای اینکه حالت بهتر بشه سعی کن از نظر تغذیه زیاد بهش برسی . بعدشم شیر بعد یکسال از نظر تغذیه ای ارزش نداره. مهم اون آغوش و مهر و محبت مادره که سعی کن بیشترش کنی که جبران بشه

بیشتر از هر کسی خودتو دوست داشته باش. به خودت احترام بذار. برای خودت وقت بذار. به خودت برس. به سلامتیت اهمیت بده. نذار آدمای منفی تو رو بهم بریزن. خودتو قوی کن و در عین حال صفات انسانی نیکو رو در خودت پرورش بده. اینطوری هم موفقی و هم بقیه دوستت خواهند داشت. تو فقط یکبار به دنیا میای پس از هر روزت لذت ببر. زندگی برای هیچکس بدون سختی نیست. 🌷😀😉