2777
2789
عنوان

دارم از عذاب وجدان میمیرم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دارم روانی میشم اگه توانشو داشتم حالاحالاها نمیگرفتمش من دوست ندارم لپهای بچم اب بشه😢😢😢

دوبار سرجاش میاد .حالا کو دندون دربیاره.لاغر میشه.ولی باز تقویت میشه.

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧

۲ تا بکوب تو دهنش بگو ناراحتی خودت بهش شیر بده

برو شیرخشک بخر 

اخرشم بگو پول شیری که دادم رو بهم بده 

تا روش کم بشه

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
بخدا دارم روانی میشم اگه توانشو داشتم حالاحالاها نمیگرفتمش من دوست ندارم لپهای بچم اب بشه😢😢😢

عزیزززززم ناراحت نشو دیگه چاره چیه بایدبگیری دیگه خداخیرت بده دلم گرفته بود اینو دیدم خیلی خندیدم جلاد چیه😂😂

۲ تا بکوب تو دهنش بگو ناراحتی خودت بهش شیر بده برو شیرخشک بخر  اخرشم بگو پول شیری که دادم رو ...

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

عزیزم هیج کسی به اندازه ی شما بچه ات  را دوست نداره اینرا مطمیئن باش وکاری نمیکنی که به ضررش باشه و اصلا عذاب وجدان نداشته باش و جلوی هیچ کس از خودت نقطه ضعف نشون نده سر این موضوع بخوان بهت احظار نظر کنن به شوهرتون هم بگید که پس این زن هایی که اصلا به بچشون شیر نمیدن چی.....

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
منم اگه قسمت باشه هز 18ماهگی میگیرم انشاءالله....بابا مث ابه میومنه اون زمان شیرمون 

کاملا مث ابه

فقط ته دل بچه رو پر میکنه واشتهاشو میبنده

و منه مادرم بی اعصاب میکنه

واقعا هیچ خاصیتی نداشت

ولی ناراحت روح وروانه بچمم

یا رب نظر تو برنگردد...
ببین بهر جال یه روزی باید از شیر بگیریش. بخاد دلت بسوزه تا ابد باید بهش شیر بدی

همینو میگم دلم یکم ارومومیشه

ولی معصومیت صورت بچه ها همه چیزو خراب میکنه😢😢

احساس میکنم دخترمم افسرده شده😢

یا رب نظر تو برنگردد...