2777
2789
عنوان

دارم از عذاب وجدان میمیرم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 94 پست
عزیزم هیج کسی به اندازه ی شما بچه ات  را دوست نداره اینرا مطمیئن باش وکاری نمیکنی که به ضررش با ...

فدات بشم عزیزم ک منو میفهمی😙

یا رب نظر تو برنگردد...

خوب کاری کردی الان گرفتی..من دوسالگی گرفتم ..اللن که یک ماهه گذشته هنوز دارم عذاب می کشم.. چون زیاد وابسته شده بود دخترم ‌..هیچی نمی خورد الان ازبس عین معتادهای تازه ترک کرده اذیتم میکنه عین چوب لاغر شدن..اینقدر بهانه های الکی میگیره که نگو .بچه هرچی بیشتر شیر بخوره وابسته تر میشه ..همش به شوهرم بدوبیراه میگم که گفت تادوسالگی باید شیر بدی

کاش تو سهم من بودی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=70709006]خیلی سخته از نظر روحی بچه و مادر داغون میشن ولی تحمل کن عزیزم بعدش عالی میشه،دختر من یبوست خوب شد و ...[/QUO

دخترمنم کم اشتهاست یه ماه دیگه ازشیر میگیرم یعنی بعدش ممکنه غذاخوردنش بهتر بشه؟

بخدا دارم روانی میشم اگه توانشو داشتم حالاحالاها نمیگرفتمش من دوست ندارم لپهای بچم اب بشه😢😢😢

عزززیزززم منم شیرم طبعش سرده ب ای همین پسرم استپ وزنی کزداما من قطعش نکردم اما خیلی کم ترش ردم و الانم یکسره زیره و رازیانه و عسل میخورم همین یه ذره هم گرم باشه.به هر حال خدا بهتر میدونه که گفته به بچه 2 سال شیر بدی شما هم بهتر بود یهو نمیگرفتیش کم ترش میکردی

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚

شوهر من خیلی حساس بود تقریبا ۲۰ ماهگی گرفتم 

به این ترتیب روزی که قرار بود ب ریم شهرستان یه سینم گرفتم و بعد من موندم اون برگشت تهران دیگه اون یکی سینم گرفتم 

بعد ۴ روز بهش گفتم اونم جون بابام عمل کیسه صفرا داشت و مادر شوهرم اومد ملاقات ناچار شدم به شوهرم بگم .مادر شوهر افریتم باز رفته بود به شوهرم گفته بود خیلی بچه ضعیف شده 

اما من دیگه گوش نکردم و ادامه دادم 

پسر منم استپ وزنی داشت بجز شیرم چیزی نمی خورد

بعد جدا شدن خیلی خیلی خوب شد 

استار تر جان نگران نباش عوضش شیر پاستوریزه زیاد بده بهش 

اصلا اونا بی که از اول شیر ندادن چی !؟ اصلا خودت ناراحت نکن 

سلامتی امام زمان( عج) و ظهور نزدیکش صلوات
من هر دو بچمو ۱۸ ماهگی گرفتم اصلا هم پشیمون نشدم  وقتی بچه قشنگ‌حرف میزنه شیر خوردنش حالمو بد ...

من کلا تو خونه تو ماشین تو مهمونی و هرجایی ک فکرشو بکنی مشغول شیر دادن بودم

یا رب نظر تو برنگردد...
خیلی سخته از نظر روحی بچه و مادر داغون میشن ولی تحمل کن عزیزم بعدش عالی میشه،دختر من یبوست خوب شد و ...

امیدوارم دختر منم غذا خور بشه

یا رب نظر تو برنگردد...

بهترین کارو کردی خیلیم دیر اقدام کردی تازه

کشورای به اصطلاح غیرمسلموووون و اروپایی تا شش ماه تاکید به شیر مادر دارن بعد اون از شیر میگیرن چون هیچ خاصیتی نداره

خود منم ۱۴ ماهگی از شیر گرفتم و بسیار خرسندم از اینکار

نمی دونم چرا سر بعضی از کارا مردا کاسه داغ تر از اشن .  شوهر منم همین طور .  یعنی دلت می ...

ای خدا از دست این شوهرا انگار بچه فقط مال اوناست ماهم نامادری سیندرلا شوهر منکه گاهی وقتا خستم میکنه بهش میگم من دیگه غلط کنم بچه بیارم مغزمو خوردی بعد دیگه میترسه هیچی نمیگه

مرد اصلا حق نداره به زن بگه به بچه شير خودتو بده بفرستينش بره سرچ كنه شما ميتونستي بابت شيري كه تا ...

تو شیشه یکم اب خورد 

ولی الآن ک بیدار شد هر کاریش کردم شیشه نگرفت😔

یا رب نظر تو برنگردد...