2777
2789

پسرم سه ماه بعد سه ساله ميشه هيچي نميخوره فقط ماست و كلوچه ميخوره اونم وقتيكه خيلي گرسنه ميشه چيكار كنم خسته شدم ديگه نميتونم تحمل كنم  لاغره .....

خواهش ميكنم بگيد چيكار كنم ....

😭

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

بیخیالش شو یه مدت خودت بشین غذا بخور گشنه اش بشه میاد کنارت میشینه میخوره 

کلوچه هم نخر بگو دیگه نداریم 

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=70692349]از دکترش بخوایین براش شربت اشتهااور بنویسه کلوچه نخرین دیگه[/QUOTE]

اينجا دكترش شربت و دارو نميده گفتم بهش ميگه اشكال نداره سعي كنيد غذا بخوره بهتره .....

خودم براش يه داروي تقويتي گرفتم هر روز ميدم ميخوره 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

منم پسرم ۱۶ ماهشه هیچی نمیخوره😢

تا هفته پیش موز میخورد فقط اونم دیگه نمیخوره😭😭😭

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

دختر منم هشت ماهشه همینجوریه ن شیر میخوره ن غذا.تحرکشم ب شدت بالا هست

دیروز بردمش دکتر قطره پدیا شور و شربت نئو زینک و قرص اسید فولیک داد.گفت هم تقویتی هم اشتها اور

شما هم ببرش دکتر

ببین باید دستورای متفاوتی رو بپزی تا ب دلش بشینه

دختر من بدغذاست افتضاحه ولی مثلا یکی از این ترکیبایی ک میخوره اینه:

پیاز ریز میکنم  تف میدم گوشت چرخی رو بهش اضافه میکنم نمک زردچوبه میزنم بهش هویج رنده شده اضافه میکنم و یه مقدار  زرشک حالا درشو میبندم میزارم با شعله کم بپزه بعد برنج رو ابکش میکنم اینو لابلاش دم میدم 

[QUOTE= 70692349 ]از دکترش بخوایین براش شربت اشتهااور بنویسه کلوچه نخرین دیگه[/QUOTE] اينجا دكترش ش ...

شربت اشتها براش بگیر 

یه چندساعت بزارش گرسنه مجبور میشه بخوره 

معمولا بچه ها سیب زمینی دوست دارن روزای اول سیب زمینی براش سرخ کن با ماست بخوره

[QUOTE=70692407]تند تند مریض نمیشه؟[/QUOTE]

نه سالي يه بار مريض ميشه خيلي كم