2777
2789

من چهارسال پیش مصیبت بدی بسرم اومد...عزیزانمو از دست دادم.....

ازهمون موقع...دقت کردم دیدم...بیشتر کسایی که دلمون رو سوزوندن یا میسوزونن بطرز سختی تاوان پس میدن....خودم دارم وحشت میکنم...گرچه منتظر تاوان دیدن دونفر دیگه هم هستم.....ولی کساییم که بیست سال پیش آزارم دادن(البته مردم آزاریشون گسترده بودو دیگرانم اذیت کردن) تاوانی پس دادن که خودمم دلم سوخته و کبابم....یه زمانی نفرینشون کرده بودم....ولی شاید الان راضی به این وضعشون نمیشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامممم کسی هس

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

فراوان دیدم

کسی که بدی کرده دقیقا سرش اومده

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

ي نفر به مامانم ي ضرري زد و با وقاحت تمام گفت خسارت نميدم چيكارم ميخواي بكني، مامانم چشم پوشي كرد، بعد چند سال پيغام فرستاد توروخدا بگو حلالم كنه از اونروز فقط دارم ضرر ميبينم هزار نفر پولمو خوردن هر كدوم عينا همون مبلغ 

من تا خالا نديدم تازه برعكسشو ديدم يعنى دائم اوضاع زندگيشون بهتر شده

نکنه حامله نشدن منم چوب خدا باشه😭😭

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

شوهرخواهرم بادوتا بچه به خاطر یه زن خواهرمو طلاق داد بازجر وشکنجه همون خانم معتادش کرد موادفروشش کرد حالام حبس ابده همون خانم هم ولش کرد شوهر کرد

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده

بعضی ظاهر رو حفظ میکنم ولی در باطن زندگی شون وحشتناک سخته نمیدادن کسی بفهمه من تو نزدیک ترین کسانم دیدم

بعضيارو خدا به حال خودشون وا ميداره، ميگه بزار حال كنن به موقع حالشونو ميگيره ميزاره برسن به اون بالاي بالا يهو پرتشون ميكنه زمين، منم تا چند وقت پيش خيلي روي اين موضوع فكر ميكردم ولي ي چيزايي ديدم واقعا به اين نتيجه رسيدم

بعضی ظاهر رو حفظ میکنم ولی در باطن زندگی شون وحشتناک سخته نمیدادن کسی بفهمه من تو نزدیک ترین کسانم د ...

باطن كجا بود اخه

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…

من دوسال عشق یه نفرو توو دلم داشتم خیلی زیاد...دل زدم به دریا بهش پیام دادم همه چی خوب پیش رفت یهو دلش زده شد منو نپسندید...بهم پیام داد گفت مامانم مرضه قصد ازدواج ندارم باهیچکس قران ازکمرم بزنه اگ دروغ بگم میخوام فقط مراقب مامانم باشم کنارش باشم....من نه گریه کردم نه خواهش کردم اما یه شب توو حیاط به ماه نگاه کردم ازته قلبم یه قطره اشک ریختم...ی سال گذشت فهمیدم ازدواج کرده یه هفته از نامزدیش میگذشت رفتن سد تفریح...خانونش افتاد توو سد غرق شده.....به همه دوست و اشناها گفت بود غزل نفرینم کرد درحالی که گفته خودش قران ازکمرش زد....من خیلی غصه خوردم و ناراحت شدم...اما یه بار توو خیابون دیدمش که اصن انگار نه انگار خیلی شیک وپیک به زندگیش میرسه

دلم در مشت فشردم...تا تو نگریزی...دریغا،جای پایت هم...به زور پنجه ام له شد