2777
2789
عنوان

نظرتون چیه بگم یا نگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر رابطتت با همسرتون خوبه بهشون بگو این کار از لحاظ شرعی گناه محسوب می شه یه لحظه خودتون رو جای اون ...

اره رابطم خوبه ،امشب میگم بهش.حق با شماست الان ک دارم نظراتتونو میخونم میبینم چه کاری کردم😯😯😯😯😢

اصن رابطت رو باهاش به حداقل برسون بدم میاد ازاینجور آدما

وای نمیدونی چون همسرم محل کارش با شهر ایشون نزدیکه هر شب زنگ میزنه ک یا تو بیا یا من میام خونتون

وای نمیدونی چون همسرم محل کارش با شهر ایشون نزدیکه هر شب زنگ میزنه ک یا تو بیا یا من میام خونتون

باید سعی کنم رابطمو فقط در حد یه سلام و علیک دورادور نگه دارم 

اره رابطم خوبه ،امشب میگم بهش.حق با شماست الان ک دارم نظراتتونو میخونم میبینم چه کاری کردم😯😯😯😯😢

من خودم کارمند بانکم می دونم دقیقن می شه فهمید کی پول رو منتقل کرده همش به لحاظ سیستمی قابل ردیابیه اگر شوهرش بفهمه پای شما گیره می تونه ازتون شکایت کنه

من خودم کارمند بانکم می دونم دقیقن می شه فهمید کی پول رو منتقل کرده همش به لحاظ سیستمی قابل ردیابیه ...

وای چ غلطی کردم 😠😠😠😠😕اخه خانومه از اینام هست ک اگ ب ضررش باشه پاشو میکشه کنار

وای چ غلطی کردم 😠😠😠😠😕اخه خانومه از اینام هست ک اگ ب ضررش باشه پاشو میکشه کنار

شما حتماً به همسرت بگو و رابطه اتم قطع کن با این آدم چونکه از کجا معلوم از شما و خونه اتوون ندزده

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
همسرش اجازه نمیده خودش رو گوشیش نصب کنه،،،یه اخلاق دیگه هم ک داره میریم بیرون باهم خودش وسیله میخره ...

از این آدم فاصله بگیر

دو فردای دیگه سر از هر جا در  بیاره میره میگه سارا منو برد!

از این زنهای چلفته و بی عرضه است که با ادای مظلومیت  ،هزار جور عوضی باز ی در میاره و بعد 

کارهاشو می اندازه گردن این و اون

و خدا برای من کافیست.....