2777
2789
عنوان

نظرتون چیه بگم یا نگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 62 پست

همسرش اجازه نمیده خودش رو گوشیش نصب کنه،،،یه اخلاق دیگه هم ک داره میریم بیرون باهم خودش وسیله میخره بد میاد پیش شوهرش میگه سارا (من)واسم خریده😐😐😐 منم میمونم ک چی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون وقتی میگه برام بفرست چی بهش بگم ک نااحتم نشه اخه مثلا میگم نت ندارم میگه از کارت من بگیر واس ...

ناراحت بشه

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است

رمز کارت شما دارید 

دختر چرا اخه فردا میگه این خانم رمز داشته حساب خالی کرده 

بهش بگو همسر متوجه شد و دعوا کرده نمی تونم خودت انجام بده

بعد مگه انتقال پول چی که خودش انجام نمیده دختر خوب شما چقدر ساده ایی

همین الان به همسر خودت بگوو 

این خانم می خواد همه دزدی هاشو گردن شما بندازه

رمز کارت شما دارید  دختر چرا اخه فردا میگه این خانم رمز داشته حساب خالی کرده  بهش بگو هم ...

اره واقعا خودمم ب همینا فک کردم ترسیدم گفتم از شما بپرسم ک ب شوهرش بگم یا نه خیلی عذاب وجدان دارم

اگر رابطتت با همسرتون خوبه بهشون بگو این کار از لحاظ شرعی گناه محسوب می شه یه لحظه خودتون رو جای اون آقا بذارید اگر شما جای ایشون بودین ناراحت نمی شدین؟ در ضمن به هر دلیلی ایشون ممکنه برن از بانک پرینت نقل و انتقالاته حسابشون رو بگیرن اون موقعه متوجه مساله می شن اونوقت چه جوابی می خواین بهشون بدین؟؟؟؟؟

بنظرتون وقتی میگه برام بفرست چی بهش بگم ک نااحتم نشه اخه مثلا میگم نت ندارم میگه از کارت من بگیر واس ...

بگو خطا میده میگه بانک صادرکننده جواب نمیده.یا خطای رمز.  بگو شاید شوهرت رمز دومشو عوض کرده. اونم میره از شوهرش میپرسه اینجاست که شوهرش شک میکنه و میره واقعا رمزشو عوض میکنه

چه نقشه پلیدی  کشیدم یوهاهاها

5تا هزاری😀😆😆😆😆

دله دزده😒😒آخه پنج تومن😒😒

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓