2777
2789
عنوان

به نظرتون معماری یا تربیت بدنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 41 پست
معماری بهتره هم یه پیش زمینه داری و میتونی از زمان دانشجویی  جایی نیمه وقت کار بگیری و سابقه کا ...

رشتم معماری و نمیتونم کنکور بدم برای تربیت بدنی. اگه مربی هم بشم با دیپلم نمیشه مربی بشم هر جا برم میگن مدرکتون بگم دیپلم ولی مربی ام. معماری خرجش سرسام آوره 

❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کارشناسی رو مهندسی عمران خوندم خیلی دلم میخواد ارشد تربیت بدنی بخونم.راهنماییم میکنید باید چیکار کنم؟به نظرم این رشته های فنی اصلا به درد خانوما نمیخوره.به نظرتون از الان شروع کنم میتونم بخونم؟

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
منم کارشناسی رو مهندسی عمران خوندم خیلی دلم میخواد ارشد تربیت بدنی بخونم.راهنماییم میکنید باید چیکار ...

فک کنم باید کاردانی بعد کارشناسی بخونید تربیت بدنی. دانشگاه آزاد باید برید. هزینش رو خودمم نمیدونم والا ولی فکر میکنم 1 و نیم یا 2 باشه چون باشگاه ها و استخر ها میبرن هزینش یکم سنگین میشه 

❤️😍
منم کارشناسی رو مهندسی عمران خوندم خیلی دلم میخواد ارشد تربیت بدنی بخونم.راهنماییم میکنید باید چیکار ...

به نظر من میتونید. چند سالتونه؟ چه شهری هستین؟ 

❤️😍