2777
2789
عنوان

به نظرتون معماری یا تربیت بدنی

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 41 پست
منم معماری هزینه هاش خستم کرد و هم اضافه وزن پیدا کرده بودم آنقدر میشستم پاش ولی کار های عملیش طراحی ...

واقعیت ازدواج کردم دیگه نشد ادامه بدم 

اما توکلاس کلا ۲۰نفربودم همه تغییر رشته دادن یا ول کردن 

یکی از دوستام رفت رشته تربیت بدنی یکی روانشناسی 

درکل یه نفرتورشته معماری موند ک مادرشم معماری خونده بود داییشم شرکت داشت 

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
بنظرم بازار كارش بهتر بايد باشه مخصوصاً اگر قصد رفتن هم داشته باشي 

اصلا واسه خانوم بازار کار نداره متاسفانه خرج کردنه فقط آخرش هم فقط از مرد ها استفاده میکنن چون در کار های ساختمانی مرد ها از مردها ها حساب میبرن نه خانم ها. 😢

❤️😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا واسه خانوم بازار کار نداره متاسفانه خرج کردنه فقط آخرش هم فقط از مرد ها استفاده میکنن چون در کا ...

عزيزم هر كاري تلاش زياد ميخواد تا به موفقيت برسي مخصوصاً اگر خانوم باشي و تو ايران هم زندگي بكني 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 
رشتتون رو تغییر دادین؟؟؟ 

نه کاردانی گرفتم الان میترسم واس کارشناسی بخونم واقعا از پس هزینه هاش برنمیام نمیدونم چکار کنم

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.
واقعیت ازدواج کردم دیگه نشد ادامه بدم  اما توکلاس کلا ۲۰نفربودم همه تغییر رشته دادن یا ول کردن ...

دوستتون که تربیت بدنی رفته بود راضی ازشون خبر دارین؟ 

❤️😍
عزيزم هر كاري تلاش زياد ميخواد تا به موفقيت برسي مخصوصاً اگر خانوم باشي و تو ايران هم زندگي بكني&nbs ...

بله دقیقا باهاتون موافقم درسته حرفتون 

❤️😍
نه کاردانی گرفتم الان میترسم واس کارشناسی بخونم واقعا از پس هزینه هاش برنمیام نمیدونم چکار کنم

خب رشتتون رو عوض کنید چیزی که علاقه دارید بخونید 

❤️😍

معماری بهتره هم یه پیش زمینه داری و میتونی از زمان دانشجویی  جایی نیمه وقت کار بگیری و سابقه کار بشه برات  هم اینکه موقعیت شغلیش بالاتره.

تربیت بدنی تهش اینه که باشگاه مربی بشی که واقعا نیازی به 4سال درس خوندن نداره. یک دوره مربی گری بگذرونی کافیه. هرچند اگر لیسانس تربیت بدنی هم بگیری باز باید دوره مربی گری رو بگذرونی.

همینجوری آزاد خودت برو باشگاه واسه سلامتی خودت ولی معماری بخون. بعدشم میتونی تحصیلی بری ایتالیا. مرکز معماری هست.

فقط در صورتی برو تربیت بدنی که تربیت معلم قبول شده باشی و استخدام آموزش پرورش بشی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
دیپلم معماری دارم میخواستم برم دانشگاه آزاد ورودی بهمن نمیدونم چه رشته ای باید برم 

مگه الان میشه همینجوری رفت دانشگاه آزاد نباید از قبل ثبت نام میکردی؟

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.