2777
2789
عنوان

تفاوت خوابيدن منو شوهرم 😕😕😕

1254 بازدید | 33 پست

شوهرم وقتي ميخواد بخوابه ميگه شب بخير و ميخوابه

ولي من اون موقع تازه بايد پاشم ريخت و پاشاي اضافه رو جمع كنم

لباساي دخترمو بشورم 

غذاهاي اضافه رو جمع كنم

شيرخشك دخترمو اماده كنم

لباساشو واسه خواب عوض كنم و پوشكشو تعويض كنم

يه دستي هم به اشپزخونه بكشم

😕😕😕

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماچون اشپزخونمون خیلی صدا میره تو اتاق و شوهرم هم خیلی خوابش سبکه بعدازخوابیدنش هیچ کاری نمیتونم بکنم😕

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

حتما شوهرت خیلی خسته

شوهرمنم اینطوریه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
ميخوابه ديگه خستس چيكارش كنم

خب کاراتو بزار فردا صبح انجام بده 

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

توام بخواب با همسرت.صبح که میره سر کار کاراتو انجام بده 

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

قبل از خواب شوهرت جای دخترتو عوض کن شیرشم اماده بذار 

بعدم پیش شوهرت بخواب 

بقیه کاراهم بذار رور بعد ان شا الله خودتو خسته نکن

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂