2777
2789

دوستان چه کرم یا لوسیونی بزنم واسه دستام و گردن و جاهایی که دیده میشه که صاف بشه و یکمم براق

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماست وحنا  ماست و نشاسته هم خييلي سفيد ميكنه

مرسی گلم ولی درواقع سفید منظورم نیست همین پوست خودم میخوام یه دست باشه از مچ تا زیر بغل کمرنگ پررنگ شده😣

بعدم اینکه واسه همون موقع میخوام ماسک نه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

منم این مشکلو دارم برای زیر بغلام کسی میدونه چی بزنم سفیده سفید میشه ... البته زیاد تیره نیست می خوام کاملا سفید بشه واسه عروسیم

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید
منم این مشکلو دارم برای زیر بغلام کسی میدونه چی بزنم سفیده سفید میشه ... البته زیاد تیره نیست می خوا ...

من یه مدته دارم کرم زینک اکساید میزنم از حمام میام خیلی تغییرشو حس کردم ژیلتم اصلا استفاده نمیکنم

من یه مدته دارم کرم زینک اکساید میزنم از حمام میام خیلی تغییرشو حس کردم ژیلتم اصلا استفاده نمیکنم

پس برای  بردن موهای زائد چی استفاده میکنید 

پس برای  بردن موهای زائد چی استفاده میکنید

قبلا ژیلت میزدم تیرگیشو حس کردم الان نزدیک یه ساله پودر دپی میزنم چون اپیلاسیونم که ضرر داره واسه اون ناحیه

استفاده نکردن از ژیلت به همراه کرم زینک کاملا تاثیر داشت تو روشن شدنش

قبلا ژیلت میزدم تیرگیشو حس کردم الان نزدیک یه ساله پودر دپی میزنم چون اپیلاسیونم که ضرر داره واسه او ...

واقعا امتحان میکنم حتما 

براعروسیت برو اپیلاسیون بعد بده برات بدنتو دکلره کنن خیلی سفید میشی.

عروس نیستما عروسی داریم اپیلاسیونم همیشه میرم ولی دکلره تاحالا نکردم مثلا پشت گردنو دکلره میکنن