2777
2789
عنوان

فرزند اول بودن خیلی سخته

205 بازدید | 27 پست

هم من و هم همسرم دوتامون بچه اول خانواده هستیم ..یعنی هرکاری دارن از ما توقع دارن که انجام بدیم..بابام قبل عید فوت کرد تمام کارهای اداری و همسرم رفت انجام داد صبح ساعت ۶ می‌رفت تا ظهر ..خانواده خودشم همینن الان شهرستان میخایم بریم من کلی وسیله برداشتم مامانمو ابجیم و داداشمم باهامون میان من مشکلی ندارم ها ولی مامانم خیلی بد حرف میزنه غر غر میکنه یا هی از شوهرم ایراد میگیره ....ولی حالا  از بچه دوم هیچ توقعی ندارن چه مامانم چه مادر شوهرم ..مراقب اینم هستن که آب تو دلشون تموم نخوره..بنظرتون حق دارم یا شماهم از این مشکلات دارید ؟؟

باید خودتون مدیریت کنید ما هم خانواده هامون بهمون وابسته هستن خودمون تعادل ایجاد میکنیم من فرزند اولم ولی همسرم نیست به نظرم بستگی به روابط داره نه این که چندمی باشی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خواهر منم بچه اوله هیچ کاری نمیکنه که ولی دلسوزی داره اولویتش ما خصوصا داداشمه😂

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

خانواده شوهرم اینجورین، خانواده خودم نه. خواهرم بیشتر از اینکه کاری انجام بده سر وصدای انجام کار رو ...

ببین مثلا مادر شوهرم ماشینش همیشه دست پسرشه  بعد ما که ماشین نداشتیم برمبداشتیم می‌گفت فلان خرج افتاده فلان چیزش  اینجور شده دست شما بوده  خودتون درست کنید ..بعد توقع داره همه کارهاشو شوهرم انجام بده  

باید خودتون مدیریت کنید ما هم خانواده هامون بهمون وابسته هستن خودمون تعادل ایجاد میکنیم من فرزند اول ...

آخه خاهرم ۱۸ سالشه کاری از دستش بر نمیاد که ..یعنی زورش  میاد تو کارای خونه حتی به مامانم کمک کنه حالا مامانم هرجا میخاد بره زنک میزنم من ببرمش 

شوهرم اخریه هستش منم فرزند دوم هستم باید بگم وضع ما از شما بدتره

پس از شانس بگو خواهر آخه خاهر من ۱۸ سالشه برادر شوهرم ۲۳ کاری از دستشون برنمیاد می‌مونیم منو  شوهرم