2777
2789
عنوان

گرسنگی در حاملگی

464 بازدید | 29 پست

سلام بچه ها؟خوبین؟

بچه ها من الان تو هفته هفت هستم. من خیلی گرسنه ام می شه اگه هر دو ساعت چیزی نخورم به طرز وحشتناکی از گرسنگی حالم بد می شه و سریع باید یه چی بخورم. شما ها هم همینطور بودین؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه

اگر گرسنه باشی وچیزی نخوری یه هورمونی توی بدنت ترشح میشه به اسم کتون که باعث کند ذهنیه بچه میشه

پس حتما وقتی گرسنه ای یه چیزی بخور حتی میوه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻
آره عزیزم منم همینطور بودم همیشه آجیل بی نمک میخوردم و همه جا یکم تو کیفم میذاشتم

ممنون عزیزیم. آخه می گم الان تو هفته هفت اینقدر شدید گشنمه. تو ماهای بالاتر چی می شه. پس طبیعیه؟

منم خیلی گرسنه میشدم بادام و بیسکوئیت تو کیفم داشتم اگه نمیخوردم تهوع میگرفتم البته همین باعث شد حتی یه بارم استفراغ نکنم ویارم خداروشکر خیلی خوب بود

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن
منم خیلی گرسنه میشدم بادام و بیسکوئیت تو کیفم داشتم اگه نمیخوردم تهوع میگرفتم البته همین باعث شد حتی ...

دلیل استفراغ نکردن چی بود؟ اینکه سریع یه چیزی می خوردی؟

ممنون عزیزیم. آخه می گم الان تو هفته هفت اینقدر شدید گشنمه. تو ماهای بالاتر چی می شه. پس طبیعیه؟

نه تو ماه های بعدی بهتر میشی 

فقط من دیگه زیاد دستشویی میرفتم ماه های آخر😷

واای خداا...فکرکنم هیشکی اندازه من اذیت نشده سر این گرسنگی, منکه مردم و زنده شدم. حتی با اینکه ۲بشقاب پر غذامیخوردم باز سر سفره از گرسنگی جیغ میزدم. خیلی بده. بنظرم تهوع و استفراغ از این بهتره

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤