2777
2789
عنوان

گرسنگی در حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 29 پست

راستی سیرابی بخور, من یه بار خوردمو چندروزی راحت بودم از دست احساس گرسنگی

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزیم. آخه می گم الان تو هفته هفت اینقدر شدید گشنمه. تو ماهای بالاتر چی می شه. پس طبیعیه؟

نه عزیزم رفته رفته خوب میشی,منکه اوایل ماه۴ حوب شدم دیگه اون حس ضعف و گرسنگی کاذب رو نداشتم زیاد

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
راستی سیرابی بخور, من یه بار خوردمو چندروزی راحت بودم از دست احساس گرسنگی

یعنی خوب می شن؟ منم خیلی گشنم می شه. اینقدر که انگار با یه کلید خاموش روشن می شن وقتی گشنه ام می شه دلم می خواد ناله کنم. حتی تا گرم شدن غذا هم نمی تونم صبر کنم. حتما عزیزم سیرابی رو امتحان می کنم. منم از همین می ترسم که اینجور پیش برم وزنم بالا میره.

ان شالله که هستی. چرا بی بی چک نمیزنی؟ خیلی گذشته که

مرسی فداتشم

قبل موعد مثبت شد ولی کمرنگ بعد موعدم منفی شد آز هم منفی شد

دکتر گفت زود تست دادی

گفت چند روز دیگه تکرار کن ولی جرات نکردم

گذاشتم یکم دیکه بگذره بعد

امیدوارم پری نیاد

دعام کنید

نیازمند معجزه
یعنی خوب می شن؟ منم خیلی گشنم می شه. اینقدر که انگار با یه کلید خاموش روشن می شن وقتی گشنه ام می شه ...

آره عزیزم خیالت راحت رفته رفته خوب میشی. من خیلی خیلی بدتر از شما بودم. هرچقد میخوردم جای سیر شدن بدتر گرسنم میشد و دلم ضعف میرفت. خیلی سخته درکت میکنم. سیرابی حتما امتحان کن برا منکه کارساز بود ایشالا شمام فایدشو ببینی

ممنون عزیزم. من تا غذا نخورم سیرمونی ندارم انگار. 

به منم میگفتن آجیل و چیزای پرکالری بخور ولی تو مغزم نمیرفت😂 آخه فقط حجم زیادی از غذا دلم میخواست که معدم پرشه شاید ساکت بشه

به منم میگفتن آجیل و چیزای پرکالری بخور ولی تو مغزم نمیرفت😂 آخه فقط حجم زیادی از غذا دلم میخواست که ...

دقیقا. از خوردن هم حالم بده. شما نفخ داشتین؟اینم خیلی اذیتم می کنه همش معده ام سنگینه

دقیقا. از خوردن هم حالم بده. شما نفخ داشتین؟اینم خیلی اذیتم می کنه همش معده ام سنگینه

نه عزیزم اوایل نفخ نداشتم الان که ماه ۷ ام سنگینی معده دارم شدید. اینا همش طبیعیه سعی کن مدارا کنی😉