2777
2789
عنوان

اونایی که بیشتر از ۵ساله زندگی مشترک دارن ،جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت آدم کینه ای وزودرنجیه؟ببخشید این سوالاتو میکنم میخوام اگه بتونم راهنماییت کنم؟

بله متاسفانه ،هم کینه ای هم لجباز ،الان ۶ماهه خونه پدرم نرفته ،سر جزیی ترین مسایل ،دلم نمیخواد عیباشون بگم ،ولی باهر مشاوره ای حرف زدم این ۲گفتن 

عزیزم اکر سوالی داری خوشحال میشم کمکت کنم فقط لطفا پیام جداگونه بهم بده چون نوتیفیکیشن هام باهم قاط ...

نمیدونم چطور جدا پیام بدم بهتون ؟راهنمایی کنید 

اره اره الان که فکرمیکنم اره یکبار یک بنده خدایی که تو کارخونه میشه منشی همسرم همین امسال داشت باعث میشد فکر کنم شوهرم بهم خیانت کرده که البته خود این خانمم همکار منم بود که الان اخراج شده کلا داشت داستان میساخت

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
۱۰۰ها بار عذر خواهی کردم ،هی بهش میگم بیا گذشته فراموش کنیم ،از اول بسازیم ،توجهی نداره  بد ...

عذر خواهی کردی تموم سعی کن بهش ثابت کنی !زمان بده بهش تا براش کم رنگ تر بشه 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

من چند سال پیش اینجا تاپیک زده بودم. به بن بست رسیده بودم. اینجا هم همه می گفتن جای من بودند طلاق می گرفتند. گفتند اصلا چطور دارم به زندگی ادامه میدم. من نتونستم طلاق بگیرم. ولی الان سالها گذشته و اون مساله بدون اینکه من کاری از دستم بر بیاد تقریبا حل شد. معجزه بود.

ترنج

بله متاسفانه ،هم کینه ای هم لجباز ،الان ۶ماهه خونه پدرم نرفته ،سر جزیی ترین مسای ...

عزیزم فقط یه صبر وتحمل زیاد میخواد.ازاین به بعد عادی رفتارکن مهربون باش،وظایفتو انجام بده بعد یه مدت که شاید یکماه بشه یابیشتر وکمتر بستگی به شرایطت داره  بایه زبون خاص یه جوری که نه خودت زیرسوال بری وهم اون بتونه تو رو ببخشه عذرخواهی کن.

من این وضعیت قهر رو تاشش ماه باخودم داشت باخونوادم که دیگه نگگوو.ولی الان حداقلش اینه که باهام خوب شده حتی بهتر ازقبل