2777
2789
عنوان

کم بودن سن سونو نسبت به تاریخ پریود

219 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خواهرم طبق تاریخ پریود باید ۶ هفته اش باشه ولی سونو ۵ هفته نشون داده. دکتر گفت باید دو هفته دیگه تکرار کنه. خیلی نگرانه که شاید پوچ باشه کسی تجربه ای داره؟ ۱۰ شهریور آمپول زده برای آزاد شدن فولی ها ۸ مهر ساک دیده شد و گفت ۴ هفته و ۵ روز

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمن گفتن کیست تخمدان داری پریود نمیشی بیست روز عقب افتاد بار اولم بود چهارروزه خودمو خفه کردم با جوشونده ها امشب بلاخره تشریف اورد بیرون 😔انقد از پریودم خوشحال نبودم تاحالا😭😭

بمن گفتن کیست تخمدان داری پریود نمیشی بیست روز عقب افتاد بار اولم بود چهارروزه خودمو خفه کردم با جوش ...

برو بعدش باز سونو بده ان شاالله رفع شده

درسته دیگع ازتاریخ پریود 2 هفته کم تر باید باشه 

این یعنی الان نرماله؟ دکتر گفت کم هست دو هفته دیگه سونو مجدد داده . چون سقط دلشته خیلی نگرانه

نمیدونم گفتم شاید کیست ها بمونن🤔من بلد نیستم

خودمم نمیدونم کیست دارم یانه .. رفتم از یه خانم دکتر تو داروخونه مشاوره گرفتم گفت احتمالا داری سونو نرفتم ترسیدم ..الان ک خداروشکر اومد 

این یعنی الان نرماله؟ دکتر گفت کم هست دو هفته دیگه سونو مجدد داده . چون سقط دلشته خیلی نگرانه

اره عزیزم الان باید طبق سونو 4 هفته باشه یا 4 ونیم 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤