2777
2789

وقتی ب پشت میخوابی فضای بیشتری برا چرخش داره. ولی ب پهلوی چپم خیلی خونرسانی و اکسیژن بیشتر بهش میرسه. ب پشت خوابیدن طولانی خوب نیست

تا مادرم بـ ڪام من از تربتــ تو ریختــ دیوانه ے تـو بودم و دیوانـه تـر شدم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ب پشت میخوابی فضای بیشتری برا چرخش داره. ولی ب پهلوی چپم خیلی خونرسانی و اکسیژن بیشتر بهش میرسه ...

خیلیییییی تکون میخوره به پشت میخوابم تپش قلب میگیرم اما حس تکون خوردنش خیلی خوبه

خیلیییییی تکون میخوره به پشت میخوابم تپش قلب میگیرم اما حس تکون خوردنش خیلی خوبه

اره دقیقا منم ی هفتس دارم تجربه میکنم

وقتی شوهرم دستشو میزاره رو شکمم لگداش محکمه. ولی در حالت عادی ارومه. ی چیزی مث حباب ترکیدن 

اره دقیقا منم ی هفتس دارم تجربه میکنم وقتی شوهرم دستشو میزاره رو شکمم لگداش محکمه. ولی در حالت عادی ...

چند وقتته 

من کوچولوم کلا دست که میزاری رو شکمم تکون میخوره اما وقتی خودم دستمو میزارم بیشتره😂

دخمل من ب دست باباش واکنش شدید میده از الان قند تو دل باباش آب میشه. نگفتین ضربه های نی نیتونو بیشتر کدوم ناحیه حس میکنین

پسره آره خیلی کمه تکوناش تنبل خان البته من شکم داشتم از قبل به خاطره اونه

حامله بودی?

ن بابا من خواهر شوهرم بچه اولش پسر بود میگفت اصلا کم تکون خورده اما این یکی پدرشو در اورده از بس لگد زده و دختره