2777
2789
عنوان

طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 46 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها من یه کارخیلی بدی کردم دارم میمیرم ازعذاب وجدان کاش میمیردم دهنم بازنمیشد راجع ب مسائل اقتصادی نظرنمیدادم😭

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

گناه مردم متوسط و سطح پایین جامعه چیه؟؟؟😤😤😤

شدیم مضحکه دست اینو اون دلال...مسئول.. خود مردم همههه دارن به هم ظلم میکنن...یه دفعه نمیشه به فکر هم وطنشون باشن...ارزون میشه میرن میخرن...گرون میشه میرن میفروشن...لعنت بهشون لعنتتتت...اینم از سیاست های دولت مسخره...حیف اینهمه جوون که رفتن و جونشونو دادن...

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑
عزیزم برو تو سایت رسمی قیمت طلا! خدا بكشتشون با این قیمتاشون شد 408 باز! نمیزارن 5 دقیقه شاد بشیم

طلا جهانی رفته بالا.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

♨️ قیمت لحظه ای ⏱14:18

🇺🇸 دلار آمریکا تهران 14,000

🇺🇸 دلار آمریکا صرافی 12,700

💰 امامی 4,296,500

@ir_dolar

💰 آبشده نقدی 1,656,500

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
شیشده؟

یه جاگفتم وقتی دلار۴تومنی شده۱۴تومن ذوق نداره پایینترم بیاد باز گرونتر ازاصل قیمته ارزونی درکارنبوده،بعد ی کاربرگفت توازاونایی ک ازپایین اومدن ناراحتی چون خودت ذخیره کردی منم خیلی تندجواب دادم ک چراندونسته دهنتوبازمیکنی تهمت میزنی،اونم گفت من جای مادرتم مردم ازخجالت کلی عذرخواهی کردم امابازناراحتم😭😔

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊